![]() |
Siyah ve Ben! Bu durum sadece bende mi oluştu, yoksa telkin dinleyen diğer herkesin başına geldi mi merak ediyorum fakat ben de telkinlerin renk tercihlerim üzerinde belirgin bir etkisi oldu; artık giyinmek için dolabıma yeltendiğimde, elim önce siyahlara gitse de onları fazla giyemediğimi ve buıraktığımı farkettim, öyle ki çok güzel bir kaç siyah elbisem var, onları çok sevdiğim halde giyemiyorum, içim almıyor, çok ilginç!... Özellikle ben koyu renk pantalon ve etek giyerdim, bahar ayları başladığından bu yana pembeler, sarılar, canlı fuşyalar, dolabımdaki yerlerini aldılar. Aslında Siyah'ın tabi zayıf ve daha narin göstermek gibi de bir yönü var, dürüst olmak gerekirse, biz kadınların siyah'ı tercih etmesinin bir nedeni, belki de en güçlü nedenlerinden biri de bu!... Ve de bir yerde okuduğuma göre ruhsal tesirleri de en fazla üzerinde toplayan renk Siyahmış!... |
Cevap: Siyah ve Ben! Renkli giyinmek iyidir Berilce'm. Olumlu ruh hali buna neden olabiliyor. Ben eskiden de renkli giyinmeyi severdim. Şimdi daha fazla seviyorum. Giydiğimiz renklerin auramız üzerinde etkili olduğunu biliyorum. Auran temiz ve ve enrjisi yüksek olduğu için renkli giysiler tercih ediyor olabilirsin. Siyah giysen bile mutlaka bir renk detayı olmalı üzerimde aksesuar bile olsa. Renkgarenk günler olsun hepimize. Sevgiler. |
Cevap: Siyah ve Ben! evet .. bu bende de oldu .. hatta eskiden sürekli siyah giyiyorum diye ablam kızardı :) .. bilmem hatırlar mı :)) .. şuan bakıyorum da siyah yok .. |
Cevap: Siyah ve Ben! Evet ilginç gerçekten, ben aslında göze çarpmayı çok seven biri değilim, telkinlerin bu yönde de etkisi oldu, cesareti artırıyorlar, daha korkusuz hareket ettiğimi düşünüyorum... |
Cevap: Siyah ve Ben! Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |