Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   merak ettiğim birşey ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618899)

*kelebek* 14-06-2011 08:28 AM

merak ettiğim birşey ?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır telkinlerle ilgili aklıma gelen bir soru var.bu konuda benle düşüncelerini paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim :) şimdi telkinler bilinçaltına gittiğine göre biz bu düşünceleri,fikirleri neden duyumsayamıyoruz mesela şöyle diyelim moralimiz bozuldu telkinlerdeki cümlelerden aklımıza neden bi şey gelmiyor? veya da rüyalarda hiç böyle cümleler duymuyoruz.bana hissedememe ilginç geliyor.sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

davutby 14-06-2011 09:46 AM

Cevap: merak ettiğim birşey ?

ben de en çok bunu merak ediyorumm..rüyalarda hep alakasız şeyler görünüyor..mesela bazen tv izlerken uyurken tv deki konuşmaları olayları görüyorum..

*kelebek* 14-06-2011 09:53 AM

hatta bir cümle söylediğimizde veya bir olay yaşadığımızda bilinçaltımda kalmış diyoruz.sürekli dinlediğimiz halde hiç bi kalıntısını hissetmiyoruz bana çok ilginç geliyor :)

sweeet 14-06-2011 02:59 PM

Bence o telkindeki cümleler gereken etkiyi gösterdiğinde kendi kendimize söylediğimiz cümleler oluyor. Örneğin:

Ertelemeyi bırak telkinini epey bir dinledikten sonra ne zaman birşeyi ertelemeye kalksam kendimi rahatsız hissediyorum ve "ne duruyorsun" "neden erteliyorsun" "harekete geç" gibilerinden kendi kendime söyleniyorum. Bu rahatsızlıktan kurtulmak için en kısa zamanda eyleme geçmem gerekiyor.

Ya da eskiden yaşanılan olumsuz durumlarda kendimi çok suçlardım şimdi daha bir affediciyim herşeye karşı hoşgörüm arttı diyebilirim. Bunun da suçluluk duyguları ile ilgili olduğunu hissediyorum.

O telkinlerde geçen cümlelere bilinçaltınız inandığı zaman (egonun negatif cümlelerinin direnci kırıldığında) o sizin gerçeğiniz olacaktır.

*kelebek* 14-06-2011 03:15 PM

peki sweetçim sen ne zaman bu durumları farkettin kendinde? ben şu sıralar inatlaşma,vazgeçememe evresindeyim sanırım içimden bir ses uğraşma boşuna diyor.kendimi çok kötü hissetsem de devam etmeye çalışıyorum,misal bu gece hiç uyuyamadım :/

Kadir Serarslan 23-05-2012 11:03 PM

Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra biraz daha umutluyum. Sanırım yaşamda beklentiye girdim. Başım ağrırdı yine ağrıyor. Uykularım önce inanılmaz düzeldi ancak son gecelerde yine uyuyamadım.
Ve etkisi var mı ilgisi var mı bilmem ama sigarayı çok arttırdım. Buna benzer etki hisseden var mı?

Kadir Serarslan 23-05-2012 11:11 PM

Ego güçlendirici kendine güven suçluluk duyguları ve mutluluk dinliyorum. Sigarayı bırakmayı düşünmedim ama son zamanlarda azaltmıştım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 AM.