![]() |
Suçluluk Telkini Arkadaşlar suçluluk telkinini 5 gündür dinliyorum olağan şeyler oldu rüyada kabus vsvs fakat yanılmıyorsam göz rengimde hafiften değişim oldu eskiden bal rengi gibiydi şimdi ise daha değişik bir renk oldu puslu maviye doğru kayıyor gibi çok enteresan belkide olumsuzluklarım yüzünden gözlerim kararmıştır şimdi yeniden aydınlatıyorum her halimle music45music45 |
Cevap: Suçluluk Telkini 5 günde bu şekildee nasıl etki etti bilmiorumm ama çünkü daha uzun süre sonra böle etki görülüyordu ama sizin adınızzaaa çok sevindimmmmmm ama darısı başımaaa |
Cevap: Suçluluk Telkini :zpzp:yeldaaaa vay ne hoş valla.biz psikolojimiz değişsin düzelsin yeter derken sen fizyolojini dışş görüntünü bile değiştirmeye başladın ha..dostum aştın sen kendini zannumca:) |
Cevap: Suçluluk Telkini canımcımm bi yanlışlık oldu galibaa 5günde göz rengi değişen ben olsam keşkee ama deilim malesefff _umudumu kaybetmeden telkinlere devammmm ediyorum benn ... |
Cevap: Suçluluk Telkini Bu göz rengi değişmesi olayını çok okudum bur ya ,kendimde hiç dikkat etmedim ama kahverengi göz en yeşile dönemez herhalde değilmi ??? Nasıl bir değişiklik vasıl oluyorki acep ??? |
Cevap: Suçluluk Telkini ayyy çok pardon yeldacım ben nedense sen diye düşünmüşüm..ayy senindemi değişecek bana malummu oldu yoksagirlhaha neyse ozaman bir önceki yazdıklarımı diğer arkadaşa ithaf ediyorum.956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM. |