Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   gerçekten hayatım değişti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372938)

inannaus 19-08-2009 04:30 PM

gerçekten hayatım değişti
 
Yaklaşık 6 ay önce bu siteyi keşfettim üye oldum ve telkinleri indirdim çok düzenli ve programlı dinlediğimi söyleyemem fiziksel belirtileri fazla yaşamadım.ancak telkinler ben farketmeden yavaş yavaş ruhuma işlemiş şimdi daha net görebiliyorum çünkü hayatımda tam anlamıyla bir deprem oldu. tüm hayatım alt üst oldu ne varsa bugüne kadar üstüste yığdığım hepsi yıkıldı.
İlk paragrafa bakıldığında bu kötü birşeymiş gibi gelebilir size ama hiç de öyle değil çok mükemmel bir şey uzun zamandır çalıştığım çok da iyi bir pozisyonda çalıştığım işimden birgün nedensiz olarak ayrıldım çünkü çok mutsuzdum kendimi hiçbirzaman özgür hissedemediğim bir yerdi ve beni yansıtmayan bir iş normal şartlarda asla ayrılamazdım şu an da 1 aydır çalışmıyorum ama çok mutluyum çünkü şu anda ne olmak istediğime karar veriyorum kendimi oluşturuyorum en ince ayrıntısına kadar beni planlıyorum hiç yapmamıştım daha önce bunu kesin hedeflerim amaçlarım hiç olmadı üniversite dışında o da bir dayatma zaten
bir iş değiştirmeyle deprem olurmu diye düşünebilirsiniz ama sadece okadar değil erkek arkadaşımdan da ayrıldım 3 yıllık bir beraberliği bir celsede bitirdims456 yine çok mutluyum şimdi sırada yaşadığım şehri değiştirmeye geldi kendime büyük küçük birçok hedef koydumhepsini sırayla oluşturacağım...
Atakan bey size bu siteyi oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim gerçekten bazen nedensiz mutluluktan gözlerim doluyor bana beni kazandırdığınız için teşekkürler...

yasal06 19-08-2009 08:01 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
mutlu haberlerinizi duymak çok güzel.. umarım çok daha mutlu günler yaşarsınız..

Clementina 28-01-2010 03:00 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
Darısı benim başıma.Kapana kısılmış biri olarak.....

doris 28-01-2010 04:25 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
ininnaus cok sevindim senin için.. ama daha buyuk mucizelere hazırla kendini.. hepsi sana doğru geliyorlar.. öyle hissediyorum..
hoşçakal!!

menis 31-01-2010 01:21 AM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
darısı bizim başımıza...:)

_pretty_ 31-01-2010 09:31 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
Kesinlikle katılıyorum.bir aydır dinliyorum.ve bir haftadır değişimimi ve gelişimimi daha somut gelişmelerle yaşamaya başladım.mutluyum.gündüz çalıştığım için dinleme şansım az olduğu için.uyurken baş ucuma koyup dinliyorum.keşke bu güzel ortamı 2-3 ay önce keşfetseydim.çünkü eşimden ayrılmak üzereyim :( umarım herşey iyi olur.bu güzel sitenin oluşumunda en ufaktan en büyüğüne emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.iyiki varsınız..

saradogan 31-01-2010 10:04 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
merhabalar,hayatım gerçekten değişiyor..değişim iki sene önce okuduğum kitapların anlatmaya çalıştığı farkındalık,ego,öz varlık gibi kavramlar üzerinde düşünmeye başlamamla beraber başladı..tabiki bu yaşıma kadar yaşadıklarım bir temel di bu günler için hayatım o şekilde olmasaydı farkındalık için bu kadar hazır olurmuydum bilmiyorum ama 40 yaşımdan sonra herşeye,Allah a da , kendime de başka açıdan,doğru açıdan bakmaya başlamış oldum,mutluyum,anlamaya yaşamaya çalışıyorum yani oluveriyor işte başlayınca..zamanı gelmişti demek ki antalya daki seminer de çok faydalı oldu,mesala zannediyorum ben şimdiye kadar Allah tan istemeyi bilmiyor muşum,nimetler benim için hep hazırmış ama ben gereksiz ininç ve kalıplarımla nimetlerle arama habire duvarlar örmüş durmuşum..bana niyet etmeyi niyetine koymayı ve olacağına inanmayı anlatmış oldu Özlem hanım..hayatım gerçekten bolluk ve bereketlendi..rirmotrans?zaten müthiş değişimler için lazım..ne mutlu farkında olanlara ve iyi ki varsınız farkındalığı farkettirenler...

amasra 23-05-2010 03:34 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
merak ediyorum ne olacağını
sizler gibi bende değişiklikler yaşayacakmıyım acaba
varolan sıkıntılardan uzaklaşabilecekmiyim
yine eskisi gibi ben olabilecekmiyimki
sadanim bilemiyorum

DeLiTaY21 23-05-2010 05:02 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
ben pek mutlu olunacak bir durum göremiyorum yazdığında.ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin.fakat bu yazıyı görünce çok şaşırdım desem yeridir.çünkü benim hayatımla tıpa tıp aynı şeyler.şimdi de ben yazayım siz görün benzerliği.
telkinleri dinlemeye başladıktan 1-2 hafta sonra işten ayrılmaya karar verdim.mali müşavir stajeriyim ve iyi bir büroda çalışıyorum.ne oldu bilmiyorum birden ben ayrılıyorum dedim.1 haziran itibariyle yokum.ve kpss sınavına hazırlanmaya karar verdim(gerçi verimli çalışamıyorum,bugün inşallah)
10 aylık ilişkim bitti ve zerre önemsemeden ve gıcık aldığım herşeyi söyleyerek.
ağustos itibariyle askere gideceğim.ve ne olacağını bilemiyorum.kısa dönem yapıp geleceğim inşallah sonrası ne olur bilmiyorum.
bir diğer şey ise bende telkinleri dinlemeye başladığım kendime aynen şunu söylemiştim: telkinleri dinleyeceğim ve 6 ay sonra ''gerçekten hayatım değişti'' diye bir konu açacağım.bu konuyu da yeni görüyorum.baya bir benzerlik olmuş ve beni oldukça şaşırttıçbelki de telkinleri dinleyen herkeste bu tarz şeyler olması normaldir.
şunuda demeden geçemeyeceğim.hala hayatım değişmedi ve yolunda giden hiç bir şey yok ve güzel olacağından umudum da yok...umarım herşey güzel olur...

esin_S 23-05-2010 05:45 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti
 
Benimde hayatım acayip değişti.. Ne demiş atalar!!.. "Bir şeyi 40 kez söylersen olur"..25889 İşte tanrısal güç!! ol !! dedik ve oldu..

Kuantum tekniğiyle , sürekli yaptığım olumlamalarımla hayatıma çektiğim, bana can veren ilişkimi, yine aptal olumsuzluğumla kaybettim!!.. Yanlış bir ilişkiydi, yasaktı ama içten içe, "kime göre yanlış?? neye göre yanlış" diyerekten, durumu kurtardığımı düşünüyordum..

Bir ilişkide rutin bir gelişim ve sonra çöküş vardı bana göre!!.. Beynimde dolanıp duran.. Önce çok heyecanlı, suratında aptal bir gülümseme, yanaklar allıksız bile pembiş!! Bir enerji ki sorma gitsin!! her dakika arayan bir sevgili!!.. kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissettiriyor sana.. Sonra azalan aramalar, sevmesem burada ne işim var aşkımlar!!.. Sonra azalan azalan birşeyler ve bitiş!!..

Daha başından ne diye düşünürsün ki böyle aptal saptal şeyleri!! Evet çok güçlüsün salak!!.. Bak bir ilişki başlattın ve bitirdin!! Aferim bana!!!

peki ama nasıl uzaklaşacak bu düşünceler kafamdan.. Ben buna benzer çok şeyler yaptım, hep olumsuz!!

Hayata ve olup bitenlere hep dişlerimi sıkarak baktım.. Mis gibi felç atlattım.. Derin çoook derin üzüntüden dedi, doktor bey.. Şimdi oldukça ağır bir depresyon hapı kullanıyorum.. Ve hala dişlerimi sıkıyorum..

İçinizi kararttım değil mi?? Özürdilerim..

Ben çok özlüyorum sadece, bomboş geliyor herşey!!.. off rodrigonun gitar konçertosu da ne güzel çalıyor!!..

Sevgiyle kalın, hepiniz!!


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.