![]() |
Kulaklarda inanılmaz bir basınç yaklaşık 2 aydır dinliyorum ilk dinlemeye başladığım günlerde kulaklarımda inanılmaz bir başınç hissettim öyleki patlayacaklar artık zannediyordum bilmiyorum forumdada hiç rastlamadım böyle sorunu olan oldumu başka. Onu atlattım rüyalarda değişimler başladı özellikle uyurken dinlediğim zamanlar Şimdi bi yan etki kalmadı geçen günlerde telkinlerin gözle görülür ilk faydasınıda gördüm şimdi daha fazla dinliyorum. |
Cevap: Kulaklarda inanılmaz bir basınç Kulaklarınızda sorun olabilir. Telkinler kandolaşımını hızlandırıyor kulaklarınızda henüz sizin bilmediğiniz bir sorun olabilir. bu yüzden basınç hisstemiş olabilirsiniz.Benim kulaklarımda sorun vardı zaman zaman ağrı yaptı fakat zananla geçti duyma kapasitemin arttığını hissediyorum. |
Cevap: Kulaklarda inanılmaz bir basınç Merhabalar akınyıldız, Ego düçlendirici telkini,suçluluk duyguları telkini ile birlikte dinlemelisin..Arka planda bazı sesler duyman da gayet doğal.. Rehber bölümümüzde gerekli tüm açıklamalar var.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Kulaklarda inanılmaz bir basınç konuyu mezarında ters çevirmiş olucam ama aynısı bendede oluyor kulağımda basınç.. :) |
Cevap: Kulaklarda inanılmaz bir basınç Bende de oluyor yalnız değilmişim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 PM. |