Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Hadi Canım Sende Diyebiliyorsunuz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2838)

siyah 05-12-2007 12:19 PM

Hadi Canım Sende Diyebiliyorsunuz

Hadi canım sende diyebiliyorsunuz daha önce yaşanmışlıklarınızda gözünüzde büyüttüğünüz, farklı boyutlarda mumyalaştırdığınız insanlara telkinlerinde etkisiyle giriyorsunuz kendi kişisel müzenize yeniden bakıyorsunuz kendi ellerinizle oluşturduğunuz değişik manalar yüklediğiniz heykelciklerinize bir temizlik başlıyor sonra eskiden tozunu aldığnız anılaranızın ulvi manalar yüklediğiniz anıların ,yeniden oluşturup müzedeki zatlara hadi canım sende diyebiliyorsunuz. Beni üzmüş olan isteyerek yada sistematik herkeze bir hadi canım sende çektim bugün.... Hepimize iyi akşamlar

shamanic 05-12-2007 12:23 PM

Ynt: Hadi Canım Sende Diyebiliyorsunuz

25889 siyahcım ne güzel gelişmeler.. uzun süre sessiz kaldın ama iki gündür yazdıklarından çok güzel yolllar katettiğini gösterdin bizlere..
yolun ışıkla ve sevgiyle dolsun.. kiss3

hayalayaz 05-12-2007 01:36 PM

hoşgeldin yar yüreğime....gönlüme...
elalem ne derse desin....

hade, hade, hade, hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yaşşşşşa sen..muhteşemsin

dilekcik 05-12-2007 04:13 PM

dilekcikk öss yi kazanıp öğretmen olacakmışş hadi canım sende :D:D

shamanic 05-12-2007 06:36 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
dilekcikk öss yi kazanıp öğretmen olacakmışş hadi canım sende :D:D

n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598

bu kadar şey konuşuyoruz olumlu düşünmekle ilgili oldumu şimdi kuzum sad456 sad456 sad456
iyi bir öğretmen olduğunu hissederek çalış derslerine.. öğrendiklerini öğrencilerine aktarıyormuş havasında ol daima..

hade bakimm hadeee ark5

PAMİRNAZLI 05-12-2007 08:32 PM

Dilekcik dua etki Shamanın yanında değildin uçan tekmelerden korudu rabbim seni 96 thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim

metin06 06-12-2007 03:27 PM

aa hop bi dakka gitme gulensmiley nası yapıyorsun bunu hangi telkinle siyah söylersen sevinirim yani geçmişteki anıların etkisini stresini boşaltma olayı sanırım ama sen biraz daha derinden mi hallettin ne,merak ettim şaşkın

siyah 07-12-2007 03:16 PM

Benim sevgilerim çok, affetmem çok kolay oldu... Kolay affetmek bana sınırlarımı iyi çizememek gibi bir çizgisizlik getirdi. Tüm insanlar iyi değil, kötü de değil bazen kötü diye yorumladıklarımı bile kendi gerçeklerini yaşıyor. Bazı insanlar negatiflikle besleniyor. Olumsuzla mutlu oluyor. Benim yaşadığım en büyük değişim ben kendimi bildim bile birşeyleri değiştirmeye çalışırım. Herkez değişmek istemez. Herkeze aaa yapabilrsin derim. Daha iyi olalım huzurlu olalım vb...... der durur kendimi yorarım oysa herkez huzurlu olmak istemiyor herkez huzurda bulmuyor mutluluğu kimi dedikoduda, kimi kinlenerek, kimi nefrette buluyor aradığı enerjiyi herkes pozitiflik aramıyor. İnanın ben bunu ne çok yaşadım gezelim tozalım paylaşalım hepimiz birbirimizi sevelim ama bu heryerde böyle yürümüyor. Bir düzen bozan çıkıyor biryerlerde kıskançlık tat veriyor bazı insanlara bana ağır gelen bu duygu bazı insanları zinde tutabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız içimizde iyilikte kötülükte var. Sanırım hiç birşeyi tabulaştırmadan, insanları insan formundan çıkarmadan olduğu gibi görmek lazım... Bunu yeniden düzenlemeye çalışıyorum. Seçtiğim dili hep yeniden dinliyorum. İçindeki daimaları, herzamanları insanı insanlıktan uzaklaştırabilecek tanımlamaları çıkarıyorum. Hepimize iyi bir gün diliyorum.

betulsare 25-01-2008 05:18 PM

selamlar henüz yeni tanıştım bu telkinlerle...çok ilgimi çekti 2 3 gündür bikaçını dinlemeye çalışıyorum.henüz somut bir etki görmedim ama bilimselliğine inanıyorum.şu var eğer söylediğiniz etkiler gerçekten oluyosa bu telkinlerin en tesirli olabileceği zamanlar uyku esnasındadır diye düşünüyorum.çünkü uyku hali bilinçaltının en açık olduğu zamanlardır.bende özellikle uyurken dinlemeye çelışacağım.siz ne öneririsiniz?sitenin sistemine henüz alışamadım ama eğer dinledikçe bahsettiğiniz etkiler olacaksa fazlasıyla görürsünüz beni buralarda.bu tür konulara merakım var.hipnoz,parapsikoloji astral ws.kavramları çok ilgimi çekiyor.o yüzden siteyi ilgiyle takip edeceğim.şimdiden teşekkürler...

shamanic 25-01-2008 06:12 PM

merhabalar hoşgeldin.. actionsmile

değişimlerini bizlere aktaracak olman sevindirici.. b456

evet ben ve bi çok arkadaşım uyurken dinlemenin etkiyi arttıracağına inanıyoruz.. uykulusmile

rehber bölümümüzü incele mutlaka... pc05

kişisel gelişim konuları ile ilgili olman çok güzel.. bu konu ile biz senden sen bizden bir çok şey öğrenebiliriz.. blissy

katılımların için şimdiden teşekkürler.. thumbsanim

sevigiler.. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM.