Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2082)

serencam 29-08-2007 04:46 PM

AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Telkinlere son derece açık birisi olarak 8 dakika kadar dinleyebildiğim su sesiyle suçluluk dinletisi aşırı mide bulantısına sebep oldu. Ayrıca şu anda bu satırları yazarken kusma hissi yaşıyorum. Bu anlamda telkinleri sık dinleyemeyeceğim.
Bir eğitimci ve ruh sağlığı uzmanı olarak kullanılan bu yöntemin araştırılması gerektiğini ayrıca bir uzman gözetiminde yapılması gerektiği düşüncesindeyim. Kişilere bilmeden zarar verebileceğini düşünüyorum. Sizinle iletişim kurmayı isterim. Slmlar.

eylo 29-08-2007 05:07 PM

Ynt: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Hoşgeldin serencam .
telkinler sana sadece 8 dk içinde etki etti öylemi ilginç.

hayatimdegisti 29-08-2007 05:14 PM

Alıntı:

sena Nickli Üyeden Alıntı
Telkinlere son derece açık birisi olarak 8 dakika kadar dinleyebildiğim su sesiyle suçluluk dinletisi aşırı mide bulantısına sebep oldu. Ayrıca şu anda bu satırları yazarken kusma hissi yaşıyorum. Bu anlamda telkinleri sık dinleyemeyeceğim.
Bir eğitimci ve ruh sağlığı uzmanı olarak kullanılan bu yöntemin araştırılması gerektiğini ayrıca bir uzman gözetiminde yapılması gerektiği düşüncesindeyim. Kişilere bilmeden zarar verebileceğini düşünüyorum. Sizinle iletişim kurmayı isterim. Slmlar.

Bu konu ile ilgili psikolojik danışman bir üyemizin yorumu olmuştu.Bunu sizinle paylaşayim..
merhaba arkadalsar
bazi psIkolojik yaklasimlarmlara göre hastaliklarin psIkolojik karsiliklari vardir bas agrisi ve mide bulantisi da da bunlar arasinda. bu belirtiler telkinlerin ise yaradiklarinin belirtileri. daha doäÿrusu kisiide bazi seyleri aktif hale getirdiginin, bazi seyler degistirdigini ve gecis surecinin gostergesi. taslar yerinden oynamaktadir, yeni duzen de henuz tam olarak olusmamaktadir, fakat yeni duzene dogÿru bir gecis soz konusudur. iste bu belirtiler su an bence bu gecis doneminin gostergesi...

mide bulantisinin farkli psIkolojik karsiliklari vardir, her kiside ki anlami farkli olabilir. bununla birlikte genel olarak bir cok kiside yeni bir fikri, yasantiyi kabul etmeye karsi direnci, yenilikten korkmayi sembolize edebilir... (buna "korku" degildee "cekinme" de diyebiliriz.)

ki sanirimm bizlerdeki karsiligi bu olsa gerek. bizdeki diyorum cunku bendeki degisiklikleri yazarken mide bulantisini yazmayi unuttugumu fark ettim. mide bulantisi bir kac
gunduer artik yok. sanirim bu yuzden yazmayi unutmusum.
Meral hn
Psikolojik Danısman

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subliminal telkinler dünyada ve türkiyede kullanilmaktadir.Herhangi bir zarari yada kalici yan etkisi yoktur.Sitemizde şu an iki adet portal doktorumuz var.Ayrica psikolojik danışman olan psikolog olan bir çok üyemiz telkinleri deneyip yorumlarını belirtiyorlar.
Sitemizde ki telkinler bu konularda ki en hassas merci olan Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı Eşref Müezzinoğlu Tarafından faydali bulunmuş ve kendisinin yeni kitabında yayınlanmıştır..
Ayrıca dünyada ki diğer sitelerden farklı olarak aktif bir forumumuz var.Dileyen herkes olumlu olumsuz yorum yapabilmektedir...
Benimle info@hayatimdegisti.com adresinden iletisim kurabilirsiniz..

serencam 29-08-2007 05:35 PM

Hoşbulduk eylem. Tanıştığıma memnun oldum. Evet 8 dakikada bu kdr etki etti. Ve halen mide bulantısı devam etmekte. Sevgili Atakan sabahtan beri siteleri dolaşıp bir tez konusu bulmaya çalışıyorum. Bu arada sitene rastladım. Bu konu da ilgimi çekmedi değil. Bu arada eğer uygun bir konu bulup ta tez yapabilirsem seneye ben de uzm. psik. danısman olarak aranızda bulunacağım. Suçlulukla ilgili telkin sözlerine bakabilir, siteyi, yorumları ve konuyla ilgili yazıları okuyabilirsem bu durumu bir makale halinde sunabilirim de. Sayın Eşref Müezzinoğluna saygımız sonsuzdur. Dünyayı bilmiyorum ama Türkye'de çok yeni bir alan. Çok tartışılacak yeni bir yöntem!

hayatimdegisti 29-08-2007 05:50 PM

Alıntı:

serencam Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk eylem. Tanıştığıma memnun oldum. Evet 8 dakikada bu kdr etki etti. Ve halen mide bulantısı devam etmekte. Sevgili Atakan sabahtan beri siteleri dolaşıp bir tez konusu bulmaya çalışıyorum. Bu arada sitene rastladım. Bu konu da ilgimi çekmedi değil. Bu arada eğer uygun bir konu bulup ta tez yapabilirsem seneye ben de uzm. psik. danısman olarak aranızda bulunacağım. Suçlulukla ilgili telkin sözlerine bakabilir, siteyi, yorumları ve konuyla ilgili yazıları okuyabilirsem bu durumu bir makale halinde sunabilirim de. Sayın Eşref Müezzinoğluna saygımız sonsuzdur. Dünyayı bilmiyorum ama Türkye'de çok yeni bir alan. Çok tartışılacak yeni bir yöntem!

Dünyada bu konu oldukça yaygın.Aslında Türkiye'de subliminal çalışmalar çok yeni değil.Konu ile ilgili Nlp uzmanı Nil Gün subliminal Cd'leri uzun senelerdir mevcut.Hatta müzik marketlerin çoğundan alinabiliyor.
Bizim farkimiz ritmli okuma ritmotrans ile subliminal cd'lerin çok daha etkili getirilmesi. Bu sayede konu hakettiği değeri bulacak ve bir çok kişi haberdar olacaktir...

serencam 29-08-2007 06:21 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

serencam Nickli Üyeden Alıntı

Dünyada bu konu oldukça yaygın.Aslında Türkiye'de subliminal çalışmalar çok yeni değil.Konu ile ilgili Nlp uzmanı Nil Gün subliminal Cd'leri uzun senelerdir mevcut.Hatta müzik marketlerin çoğundan alinabiliyor.
Bizim farkimiz ritmli okuma ritmotrans ile subliminal cd'lerin çok daha etkili getirilmesi. Bu sayede konu hakettiği değeri bulacak ve bir çok kişi haberdar olacaktir...

Nil Gün'ün cd lerinden birisini alıp kullanmıştım ben de. Senin de söylediğin gibi o cd ler o kdr etkili deil. Yani ben de tam olarak fazla etkili hale getirilmesinin sakıncalarını dile getirmek istedim. Yoksa senin yaptıgın çalışma gerçekten takdire şayan. Sadece insanlar için riskleri mevcut. Bu durumun da tartışılmasına açık olunmalı diye düşünüyorum. Yoksa konunun değersiz olması gibi bir durum sözkonusu değil. Tam tersine ruh sağlığı alanında Türkiye'de yepyeni bir çığır açmış olabileceğini de düşünüyorum. Bu konuda sana teşekkür ediyorum.

specte 22-09-2007 02:12 AM

merhaba...baş ağrılarına ilaveten mide bulantılarım oldu bende de...zaten kusma fobim var özellikle sabah erken saatlerde bu his oluyodu ve stresli anlarda...aynı cocuklar duymasındaki selami gibi 88atelkinleri dinledikten sonra da arttmaya basladı..ne yapmam gerek devam mı acaba??günde 5-6 saat ego güven güçlendirici new age dinliyorum..

pheoonix 24-02-2009 07:14 PM

kendine güven, korku telkinini dinlediğimde, bulantı, kusma isteği, başağrısı, başdönmesi hissettim..özgüven ve suçluluk telkinlerinde bu olmadı..

sanemce 25-02-2009 10:57 AM

Alıntı:

pheoonix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310409)
kendine güven, korku telkinini dinlediğimde, bulantı, kusma isteği, başağrısı, başdönmesi hissettim..özgüven ve suçluluk telkinlerinde bu olmadı..

merhaba pheoonix

hoşgeldiniz yanımıza..

suçluluk ve ego telkin içeriklerini okumadınız sanırım..

onları dinlemekteki amaç, bilinçaltında biriken negatifleri temizleyip, pozitiflerle yer değiştirmektir.
yıllarca alıştığımız düşünce kalıplarımızı değiştirmek pek kolay olmuyor.
kolay olmadığı için de, dalgalanma dediğimiz kişiden kişiye değişen baş ağrıları, mide bulantıları v.s gibi etkiler ortaya çıkıyor.
bu süreç geçici.
pes etmemeli ve olumlu sonuçlar alabilmeniz için dinlemeye devam etmeniz kendi yararınıza olacaktır.

güzel haberlerinizi bekliyor olacağız.

sevgiler actionsmile

YESHAPPY 04-03-2009 10:35 PM

önceden hiç bir yan etkisini görmedim;ama şimdi bilgisayar başında uzun süre dinleyince tuhaf bi mide bulantısı hissediyorum.Belki de bilgisayar başında vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım için yemek yemeyi unutuyorum, sürekli aynı şeyi kulak duyunca bunlar birleşip bana isyan çıkarıyolar y789

morbeyin 10-06-2009 07:32 PM

Cevap: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

2 gün önce telkinleri dinlemeye başladım sabahtan akşama kadar dinliyorum ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini doğa sesi eşliğinde. acayip midem bulanıyor. ve yine 2 gündür kendimi çok mutlu hissediyorum dik yürümek geliyor aklıma sürekli Sanırım bu telkinlerin etkisini gösterdiğine işaret...

newcore12 23-06-2009 02:25 PM

çok çok 4-5 saat dinledim ama mide bulantısı ben de başladı....
insallah iyiye işarettir ve birtakim şeyler değişmeye başlıyordur.:-)kahvesmiley

befru 02-09-2010 01:43 PM

bende de mide bulantılar mevcut. acaba bize internet üzerinden bu telkinleri dinleyen ''gönüllü denekler olarak kullanılıyor muyuz'' sorusu aklıma geliyor.

x-men33 02-09-2010 02:22 PM

Yaklaşık 2.5 ay önce düzenli dinlemeye başlamıştım. Bulantı ve kusma hissi sadece 3 gün sürdü. Ben de en çok suçluluk bunu yapmıştı. Bunu da affedemediğim kişiler vardı o zamanlar, buna bağlıyorum.

En geç bir haftada o bulantı hissinin geçeceğini düşünüyorum. Yine de adminler daha ayrıntılı bilgi verirler sanırım. krzm67

Işıldayan Safir 02-09-2010 03:19 PM

Alıntı:

befru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766425)
bende de mide bulantılar mevcut. acaba bize internet üzerinden bu telkinleri dinleyen ''gönüllü denekler olarak kullanılıyor muyuz'' sorusu aklıma geliyor.

Böyle düşünüyorsanız dinlememenizi öneririm. Kaldı ki telkinleri hazırlayan Atakan bey etkilerini kendisi gördüğü için bunları burada sunuyor. Kendisini denek olarak kullandığını düşünmek daha doğru o halde. Ama 'denek' hoş bir yakıştırma değil bana göre...

Sevgiler. superxy

neseli ceni 13-10-2010 02:31 AM

bu telkinler gerçekten bu kadar iddialı mı?benim aklım almıyor.3 gündür dinliyorum.dinlediğim ilk anda etkisini hissetmeye başladım.placebo etkisi gibi bişey olabilir bu bilmiyorum veya çekim yasası sizin tabir ettiğiniz.antidepresanları çöpe kaldırmak bu telkinlerin hedefledikleri çok sarsıcı insan inanmakta güçlük çekiyor ama garip bi şekilde kapılıyoruz.bu tekniğin varlığı ve doğruluğu insanın aklını oynatır.ya da belki bu benim duvarımdır, yeniliğe karşı ;) ironi.

Divinee 30-04-2011 07:17 PM

Uzuuuuuuuun bi süreden sonra bu his olur mu?

umut73 03-05-2011 02:40 PM

mide bulantısı bende de oluyor ama zaten midemden rahatsız olduğum ve zaman zaman bulandığı için yine midem bozuldu galiba dedim artık bilmiyorum telkinlerden mi yoksa gastritten mi :) haa bir de telkinler ben de aşırı uyku yapmaya başladı son 3 gündür, zaten 1 haftadır düzenli dinliyorum neyse ben devam etme niyetindeyim şimdilik. insanın yıllardır başa çıkamadığı duygularını bir kenara atması anlık bir olay olmasa gerek zaman gerekli sıkıntı da olması normal. zihin kontrolleri yıllardır en basitinden reklamalar aracılığı ile üzerimizde sürekli yapılıyordu zaten bu konuda olumlu çalışmaların olması garip değil sanırım.

herşeyim çocuklarım 03-05-2011 05:39 PM

Cevap: Ynt: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Alıntı:

serencam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 16866)
Nil Gün'ün cd lerinden birisini alıp kullanmıştım ben de. Senin de söylediğin gibi o cd ler o kdr etkili deil. Yani ben de tam olarak fazla etkili hale getirilmesinin sakıncalarını dile getirmek istedim. Yoksa senin yaptıgın çalışma gerçekten takdire şayan. Sadece insanlar için riskleri mevcut. Bu durumun da tartışılmasına açık olunmalı diye düşünüyorum. Yoksa konunun değersiz olması gibi bir durum sözkonusu değil. Tam tersine ruh sağlığı alanında Türkiye'de yepyeni bir çığır açmış olabileceğini de düşünüyorum. Bu konuda sana teşekkür ediyorum.

ilgili ve yetkili arkadaşlar;
burda yazanlar inanın biz inananları da endişeye sokuyor. ben bunları çocuklarıma da dinletiyorum..ama burda risklerden bahsediyor!! sorun şu ki; telkin cd'lerini çocuklarıma dinletmeden önce bununla ilgili kısımları okudum onunla da yetinmeyip sizlere soru yönelttim..herhangi bir sakıncası olmadığını ilettiniz.ama burda bir soru işareti ortaya çıkıyor..riskli mi??şimdi diyeceksiniz ki kafanda soru işareti varsa dinletmeyin ooo67ooo67
ooffffff bilmiyorum???? agl34agl34

herşeyim çocuklarım 05-05-2011 02:47 PM

Cevap: Ynt: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Alıntı:

herşeyim çocuklarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797731)
ilgili ve yetkili arkadaşlar;
burda yazanlar inanın biz inananları da endişeye sokuyor. ben bunları çocuklarıma da dinletiyorum..ama burda risklerden bahsediyor!! sorun şu ki; telkin cd'lerini çocuklarıma dinletmeden önce bununla ilgili kısımları okudum onunla da yetinmeyip sizlere soru yönelttim..herhangi bir sakıncası olmadığını ilettiniz.ama burda bir soru işareti ortaya çıkıyor..riskli mi??şimdi diyeceksiniz ki kafanda soru işareti varsa dinletmeyin ooo67ooo67
ooffffff bilmiyorum???? agl34agl34

bu konuda yazdıklarıma ilgililerden cevap bekliyorum.ama kimse ilgilenmiyor galiba..lütfeeeennnn ilgiiii
ağla2

Alice in Wonderland 24-05-2011 04:43 PM

7 ay sonra midem bulanıyor bu normal mi :(

Işıldayan Safir 24-05-2011 04:54 PM

Her hissedilen duyguyu telkinlere bağlamayı doğru bulmuyorum. Telkinlerle ilgisi olmadığı kanaatindeyim. Başka bir başlıkta yıllardır bu durumla uğraştığınızı yazmışsınız. Bir doktora görünmenizi öneririm.

Sevgiler.

Alice in Wonderland 24-05-2011 04:58 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799284)
Her hissedilen duyguyu telkinlere bağlamayı doğru bulmuyorum. Telkinlerle ilgisi olmadığı kanaatindeyim. Başka bir başlıkta yıllardır bu durumla uğraştığınızı yazmışsınız. Bir doktora görünmenizi öneririm.

Sevgiler.

bana yazmadın demi ::) kafam karıştı

Işıldayan Safir 24-05-2011 04:59 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799287)
bana yazmadın demi ::) kafam karıştı

Sana yazdım canım. :) Neden kafan karıştı? :)

Alice in Wonderland 24-05-2011 05:04 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799288)
Sana yazdım canım. :) Neden kafan karıştı? :)

Benim yıllardır süren stresten,kafamdaki saçma düşüncelerden olan mide bulantım hep vardı. Taki atakan bey bana 15 adet filan telkin yapana kadar :) 7 ay mükemmel düzeldim. paranoyalarım olumsuzluklarım hepsi gitti. ama düzenli olarak dinliyorum telkinlerimi. Çok güzel düzelmiştim. Ama 2 gün önce herşey ilk başa dönmüş gibi ruh halim. ondan dalgalanma mı diye soruyorum. 7 ay birtek dakika bile mide bulantısı çekmedim. Yani şimdi suçluluk duygularını uzun zamandır listemde yok . ilk bi 2 hafta filan dinledim sonra çıkarttım. tekrar mı dinlicem ne edicem bileemedim agl34

Işıldayan Safir 24-05-2011 05:10 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799290)
Benim yıllardır süren stresten,kafamdaki saçma düşüncelerden olan mide bulantım hep vardı. Taki atakan bey bana 15 adet filan telkin yapana kadar :) 7 ay mükemmel düzeldim. paranoyalarım olumsuzluklarım hepsi gitti. ama düzenli olarak dinliyorum telkinlerimi. Çok güzel düzelmiştim. Ama 2 gün önce herşey ilk başa dönmüş gibi ruh halim. ondan dalgalanma mı diye soruyorum. 7 ay birtek dakika bile mide bulantısı çekmedim. Yani şimdi suçluluk duygularını uzun zamandır listemde yok . ilk bi 2 hafta filan dinledim sonra çıkarttım. tekrar mı dinlicem ne edicem bileemedim agl34

Anladım. Eğer listende bulunuyor olsaydı ego ve suçluluk çıkarmanı söylerdim ama uzun süre dinlememişsin. Arada bir dinlemeni öneririm. Ama zaman zaman olur bu tür şeyler telkin dinlemesen bile. Hayatın her anı mükemmel olmuyor malesef. Fazla odaklanma bence. Enerji vermemek lazım. :)

Alice in Wonderland 24-05-2011 05:13 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799292)
Anladım. Eğer listende bulunuyor olsaydı ego ve suçluluk çıkarmanı söylerdim ama uzun süre dinlememişsin. Arada bir dinlemeni öneririm. Ama zaman zaman olur bu tür şeyler telkin dinlemesen bile. Hayatın her anı mükemmel olmuyor malesef. Fazla odaklanma bence. Enerji vermemek lazım. :)

Hergün bunları dinliyorum düzenli olarak ,

hayatını sevgi ile doldur
pozitif düşünce
kilo alma
kısknçlık
kuantum sevgi
Sevgi
şükretmek
Atalar ile yüzleşme
Kediini Sevme
ego güçlendiriici
kendine güven

ego güçlendirici var sadece suçluluk çıkarttım. atakan bey dinle hepsini demişti. Evet evet bir yemek yiyebilsem belki düzelirim. akşam denicem.

Işıldayan Safir 24-05-2011 05:40 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799293)
Hergün bunları dinliyorum düzenli olarak ,

hayatını sevgi ile doldur
pozitif düşünce
kilo alma
kısknçlık
kuantum sevgi
Sevgi
şükretmek
Atalar ile yüzleşme
Kediini Sevme
ego güçlendiriici
kendine güven

ego güçlendirici var sadece suçluluk çıkarttım. atakan bey dinle hepsini demişti. Evet evet bir yemek yiyebilsem belki düzelirim. akşam denicem.

Alice in Wonderland bir gastroentereloga görün bence mide bulantın çok şiddetliyse. Geçmiş olsun şimdiden umarım kısa süreli bir sorundur. :)

Alice in Wonderland 24-05-2011 05:43 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799304)
Alice in Wonderland bir gastroentereloga görün bence mide bulantın çok şiddetliyse. Geçmiş olsun şimdiden umarım kısa süreli bir sorundur. :)

Çok gittim çokkkk girlhaha midem taş gibi girlhaha bencede hemen geçen bir sorundur . belki üşütmüşümdür de ondandır y789 dalgalanmalar geçer midem geçer eskisi gibi olurum . teşekkür ederim. eft yapmayı öğrenemedim gitti . akşam onu deneyeyim midem için y789

elisya 24-05-2011 05:46 PM

bende mide bulantısı hıç gitmedi sağolsun :PP..
Gündüz dinleyemiyorum diye akşam uyurken dinliyorum. bu seferde uykularım kaçıyor 10 dakka dalıyorum sonra korkarak yataktan sıçrıyorum. 1 saat dinledikten sonra mide bulantım da başlıyor. Sanki midemde koca bir taş var mış ta gitmiyormuş gibi oluyorum.
Dün akşam artık dayanamadım kalktım yarım saat kitap okudum midem düzeldi.. Sonra sızmışım. ama kabuslarla uyandım.. berbat bi geceydi.. bad45

Alice in Wonderland 24-05-2011 05:49 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799306)
bende mide bulantısı hıç gitmedi sağolsun :PP..
Gündüz dinleyemiyorum diye akşam uyurken dinliyorum. bu seferde uykularım kaçıyor 10 dakka dalıyorum sonra korkarak yataktan sıçrıyorum. 1 saat dinledikten sonra mide bulantım da başlıyor. Sanki midemde koca bir taş var mış ta gitmiyormuş gibi oluyorum.
Dün akşam artık dayanamadım kalktım yarım saat kitap okudum midem düzeldi.. Sonra sızmışım. ama kabuslarla uyandım.. berbat bi geceydi.. bad45

ne kadardır dinliyorsun telkinleri . bende mide bulantısının yanında hiçbirşey yemek istemiyorum yiyeceklerden nefret eder oldum öle bi etki oldu. sanki diyet telkini uygulamışım gibi girlhaha tam tersi kilo alma telkini dinliorum girlhaha beynimiz nasıl bişi anlamadım ben cidden . savaş açmış olabilir ama ben yenicem geçicek bu hepinize de atlattım diye müjde vericem.

elisya 24-05-2011 05:58 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799308)
ne kadardır dinliyorsun telkinleri . bende mide bulantısının yanında hiçbirşey yemek istemiyorum yiyeceklerden nefret eder oldum öle bi etki oldu. sanki diyet telkini uygulamışım gibi girlhaha tam tersi kilo alma telkini dinliorum girlhaha beynimiz nasıl bişi anlamadım ben cidden . savaş açmış olabilir ama ben yenicem geçicek bu hepinize de atlattım diye müjde vericem.

ben aksine kilo aldım.. :( 1 senedir aralıklarla dinliyorum ve her ara verip yeni başladığımda 1 saatten sonra mide bulantısı ve baş ağrısı başlıyor. Bir gün hiç aralıksız 8 saat dinledim. Berbattı.. Telkinleri dinlediğin sırada bişi yiyemiyorum çünkü bulantım artıyor. Ama onun dışında yeme alışkanlığımda bir değişiklik olmamasına rağmen kilo almışım. Ne zaman düzelecek bilmiyorum.. Telkinleri seviyorum ara verdiğim zaman da etkisini görüyorum ama dinlerken çok kötü oluyor :((

Alice in Wonderland 24-05-2011 06:03 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799310)
ben aksine kilo aldım.. :( 1 senedir aralıklarla dinliyorum ve her ara verip yeni başladığımda 1 saatten sonra mide bulantısı ve baş ağrısı başlıyor. Bir gün hiç aralıksız 8 saat dinledim. Berbattı.. Telkinleri dinlediğin sırada bişi yiyemiyorum çünkü bulantım artıyor. Ama onun dışında yeme alışkanlığımda bir değişiklik olmamasına rağmen kilo almışım. Ne zaman düzelecek bilmiyorum.. Telkinleri seviyorum ara verdiğim zaman da etkisini görüyorum ama dinlerken çok kötü oluyor :((

ben gece yatarken mp3 çaları hopörlere takarak dinliyorum. bu zaman a kadar yani 7 aydır hiç mide bulantısı olmamıştı. uyurken dinle belki olmaz. çok uykun geldiği anda dalarken aç uyu. ben ara vermedim hiç. anca 1 haftada sadece cumartesileri filan dinlemiorum dur okadar :) evde olmadığım anlarda dinleyemiorum sadece. onun dışında hep dinliorum. Hatta dün gece de inatla dinledim.Savaş ilan ettim girlhaha

elisya 24-05-2011 06:20 PM

Ben sadece 3 telkin dinliyorum. Suçluluk , Ego ve Kendine güven .. Şimdi her akşam 2-3 saat zorlanmadan bu telkinler dinleyeceğim.. Zaten en çok bu telkinler bende sorun yaratıyor.. :)P
Haziran ayında da Erken kalkmak ve Ertelemeyi Bırak telkinlerine başlayacağım..
Bakalım bunlar öncekiler gibi sorun yaratacak mı?? diye soracam ama aslında cevabı bilmiyorum da değil..
Uyumayı çok severimm.. işe hep geç kalıyorum bu yüzden.. Birde en çok yaptığım şey ertelemektir..

Allahım sen yardım et .. off..48974897

elisya 29-05-2011 01:17 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799312)
Ben sadece 3 telkin dinliyorum. Suçluluk , Ego ve Kendine güven .. Şimdi her akşam 2-3 saat zorlanmadan bu telkinler dinleyeceğim.. Zaten en çok bu telkinler bende sorun yaratıyor.. :)P
Haziran ayında da Erken kalkmak ve Ertelemeyi Bırak telkinlerine başlayacağım..
Bakalım bunlar öncekiler gibi sorun yaratacak mı?? diye soracam ama aslında cevabı bilmiyorum da değil..
Uyumayı çok severimm.. işe hep geç kalıyorum bu yüzden.. Birde en çok yaptığım şey ertelemektir..

Allahım sen yardım et .. off..48974897

Dünden beridir, gecede dahil sürekli Erken kalma , Zinde uyanma ve ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum.. Pc de sürekli açık çalıyor, kitabımı okuyorum, tv seyrediyorum rahat rahat..
Hiç bir baş ağrısı mide bulantısı yok .. ooo67 sadece hafif bi başımda ağırlık var..
erken kalkamadım yalnız :))) saat sekizde uyanır gibi oldum gene dalmışım.. bakalım :)) :zpzp::zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM.