![]() |
Siyah birgün renk değiştirmek isterse Benim adım siyah bu yakın çevremiin bana taktığı bir isim giysilerim siyah yada beyaz, giyinirken hiç düşünmem alışveriş yaparken hiç renk aramam Çok güvenilirimdir benden sır çıkmaz Sıradışı görünürüm ama sıradışı bir harekette bulunmam Kimseyi yormam kimseden talepte bulunamam Kendimi çok yorarım................ Bugün birden çok sıkıldığımı anladım siyah olmaktan bu kadar ciddi olmaktan mantıklı değerlendirmeler yapmaktan başkaları ile empati kurmaya çalışmaktan herşeye başkalarının açısından bakmaktan Artık biirazda kendi açımdan bakmak istiyorum Neden siyah olayım ki neden pembe olmayayım hatta pembe belkide mor |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse merhaba gök kuşağının tüm renklerine...hatta, bütün renklerin tüm tonlarına ne dersin? yaşamının renkler kadar güzel ve neşeli olmasını diliyorum ve hoş geldin diyorum sevgiler |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse slm siyah o zaman nickinide degistir yani siyah olmasin nickin boylece kendine farknda olmadan buna dapte etmiste olmazsin sevgiler bence siyah degistirisn artik rengini |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse Merhaba Öylesine güzel renkler varken neden siyah bırakmalısın artık siyahı, umutlar taşımalısın yarınlara ait pembe olmalısın belki , belki gökyüzünün denizin rengi sonsuzluk olan mavi olmalısın, belki güneşin rengi sıcacık bir sarı kimbilir belki de tüm renkler olmalısın hayat öylesine güzel ki rengarenk gulensmiley |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse Alıntı:
|
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse Siyah aslında asil bir renktir (o yüzden bir çok takım elbise siyahtır)mağrurluğun ifadesidir kimi yerde..ama düşününce aynı zamanda karamsarlığın rengidir de. kötülükler neden çoğunlukla gece olur?neden siyah giyen adamlardan çekinilir (bu arada MIB den bahsetmiyorum) hayvanların bir çoğunun renk körü olduğunu düşünce kendimizi şanslı saymalıyız.Gökyüzü,ormanlar ve her şey bir rengi var (hatta beyazın bile)) hayattaki şeylerin isminin farklı olması onların içeriğini değiştirmes... ölüme ölüm denmese de farklı bir isimle söylense (mesela güzelce) olsa içeriğini değiştirirmiydi? o yüzden siyah ismini değiştirip değiştirmemen sana kalmış... yani erinde sonunda iş sende bitiyor. sevgi ve saygıyla. |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse Oyle guzel yazmissin ki siyah baktim kaldim....oylece...gozlerim doldu..ne mutlu ki sana sıkıldıgını anladiysan.degisim surecine girmissin demektir. bu bende birden olmadi hala degisiyorum.bu degisimlerin adı gelisim oldu artik beniim anlayisimda.yani daha eglenceli daha zevk verenbir surec..zevkli bir yolculuk.hep ileri giden.. Aslinda siyahin icinde butun renkler vardir.oylesine aç, oylesine girift,oylesine hucum halindedirlerki hic biri kendini ifade edemez. renklerin tek tek hakkını vererek yasaman dilegiyle.. sevgiler. alk78 |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse cat56 bir yaklaşımla diyorum ki bende siyah en güzel renktir sen sadece siyahla birlikte diğer renkleride karıştır üstüne siyah mor kahhve sarı portakal mavi kırmızı...... tüm gökkuşağı siyahın üstünde güzel durur dedi cat56 |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse bencede siyah cokk asil bir renktir . siyahi hangi renkle kombine ederseniz edin uyumludur. |
Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse her renk herşey güzeldür s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM. |