Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Az uyumak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=10311)

Neptün 25-10-2010 11:39 PM

Cevap: Az uyumak

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775481)
zinde uyan telkinimiz var cliviafcım ben denemedim ama işe yarayacagını düşünüyorum şahsen. çünkü henüz hiç zinde uyan telkini dinlemedim ve uyku düzenimde ilerleme katettim bir de dinlesem nolurum acaba baykuş olurum heralde terli345

aah evet ben onu dinlemiştim bir ara ama çok üstüne düşmedim. bu aralar çok düzensiz bir uyku sistemim var. erteleme alışkanlığımdan sonra da onunla uğraşayım öyleyse.
:) baykuş mu :)

vittoria è nostra 25-10-2010 11:59 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775493)
aah evet ben onu dinlemiştim bir ara ama çok üstüne düşmedim. bu aralar çok düzensiz bir uyku sistemim var. erteleme alışkanlığımdan sonra da onunla uğraşayım öyleyse.
:) baykuş mu :)

:zpzp:eveet baykuş onların gözleri börtlek börtlek ve göz altlarındaki tüyler nedeni ile torbalı gibi gözüküyor aynı benim hiç uyumayan halimi baykuşlara benzetiyorum bende:)

Neptün 26-10-2010 12:08 AM

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775496)
:zpzp:eveet baykuş onların gözleri börtlek börtlek ve göz altlarındaki tüyler nedeni ile torbalı gibi gözüküyor aynı benim hiç uyumayan halimi baykuşlara benzetiyorum bende:)

aaa öyle demeeee sen çok güzelsin superxy

vittoria è nostra 26-10-2010 12:36 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775499)
aaa öyle demeeee sen çok güzelsin superxy

teşekkür ederim iltifatın için cliviafcım çok naziksin;) ve bence senin yüreğinin güzelliğinin yannda bunun lafı bile olmaz.

baykuşlar da güzeldir aslında hele küçükleri pek şeker geçenlerde bizim bahçeye yavru baykuş gelmişti kaçar diye inmedim aşağıya yukardan ekmek attımm birde fotografını çekmeye çalıştım uzaktan minnacıkkk kaldı koca resimde:)

Neptün 26-10-2010 12:40 AM

asim benim ya bitanesin sen valla çok iyi kalplisin. çok seviyorum ben seni.

bu resimdeki baykuşu nasıl yakaladın? hayretler içindeyim. bu arada benim en sevdiğim hayvanlardan biri baykuş :)

vittoria è nostra 26-10-2010 12:51 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775507)
asim benim ya bitanesin sen valla çok iyi kalplisin. çok seviyorum ben seni.

bu resimdeki baykuşu nasıl yakaladın? hayretler içindeyim. bu arada benim en sevdiğim hayvanlardan biri baykuş :)

ne mutlu bana cliviaf'ım ın en sevdiği hayvanı resmedebilmişim :)

evet çok zor oldu çekmem ben 4. kattayım balkondan sarkıyorum çekebilmek için oda yaramaz bi oraya bi buraya kaçıyor ama inadım işime yaradı çekebildim sonunda :)

bende seni çok seviyorum canım benimmm;)

fırat gibi :)) burası benimm evimmiş meğersem utananadam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 PM.