![]() |
Cevap: HAYALDE YAŞAMAK !!! Alıntı:
Yazılanların aynısını birebir yaşadım. Zaman zaman hala da yaşıyorum. Bu durumun genellikle kendimi yalnız yada sevgisiz hissettiğimde oluşmaya başladığını gözlemledim. Çocukluğumdan beri kafamda oluşturduğum insanlarla sohbet ettim. Kimi zaman bunu yapabilmek için insanlardan bilinçli olarak uzaklaştım. Deli olduğumu dahi düşündüm lise yıllarında. Sonrasında bu durumu aşmaya karar verdim. Hayal kurup odanın içerisinde hareketlenmeye konuşmaya başladığımı fark ettiğim anda kendimi durdurmaya çalıştım. " bir dur damla ya napıyorsun sen" dedim. Kitap aldım elime gittim bir film izledim.mutfağa daldım tatlı yaptım. Yeterli oldu mu ? Tabi ki hayır. Ama vazgeçmedim. İnsanlarla daha çok görüşmeye çabaladım. Yalnız kaldığımda hayal alemine girmeye başladığımı hissettiğimde ise bu sefer kalem kağıda sarıldım. Karşımda biri varmış gibi mektuplar yazmaya başladım. boşlukta kalındığı zaman bu durum tekrar ediyor bende. Bu sebeple sürekli hedefler koyuyorum önüme. onlarla uğraşırken "kendimi kontrol edemeyecek kadar" hayal kurmuyorum. Hayal kurma işini de yatmadan önceye erteliyorum. Çekim yasası ile ilgili olmasını istediğim şeylerin hayallerini kuruyorum bu sefer. Kendimi çok kaybetmeden tabii ki |
Cevap: HAYALDE YAŞAMAK !!! TEŞEKKÜRLER |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 PM. |