![]() |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) Elisya yukarıdaki mesajım için senin bir fikrin varmı? |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) Pactionsmileaylaşımın için teşekkür ederim siteyi inceledim çok faydalı yol gösterici |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) BERNA HANIMIN VİDEOLARINDAN BAHSEDİLMİŞ NEREDEN ULAŞABİLİRİM |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) Berna hanımın yolculuğa davet ve reikitürk adında bilgilerini paylaştığı 2 site var. video ise yaşam mimarı adlı programa konuk olmuş o var..peki kendisi hakkında bilgi sahibi olan yokmu..daha önceki msjlarımda sorduğum sorularıma hala yanıt veren olmamış.bilen yokmu..kendisine sorucam ama mail adresini bulamadımm.. |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) berna özcan demir .com kişise gelişim sitesi var |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) Onu biliyorum ama mail adresini bulamaıyorum.. |
Cevap: Yolculuğa Davet (Kişisel Gelişime Nereden Başlasam Diyenlere Özel!!!) Berna özcan demir sitesini bende tavsiye ederim arkadaşlar çok güzel ve faydalı tek geçerim... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 AM. |