![]() |
KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU Bazı sorular vardır, kendimize sormaya bir türlü cesaret edemeyiz. Ancak onları sorduğumuzda, içimizde bir şeylerin değişmeye başladığını hissederiz. Bu yazımızda insanların kendisine sorması gereken en önemli 51 soruyu yayımlıyoruz. Bu soruların doğru veya yanlış yanıtları bulunmamaktadır. Sadece kendimize yönelik bir farkındalık kazandırmak ve bizleri kendimiz hakkında biraz daha düşündürmek amacıyla hazırlanmıştır. İşte kendinize sormanız gereken 51 soru. Bizden sorması :)
|
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU Bunları cevaplicamm eline sağlık faydalı ;)) |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU Teşekkürler. |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU kendimle ilgili bilmediğim ne çok şey varmış |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU gerçekten harika bir paylaşım!!! tşkürler;) |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU vayyy be hiç kendime yani içime bu soruların hepsini bi arada sormamıştım.sürekli olarak neden mutsuzum diye sorardım hep...cevap yanlızca sen ne istediğini bilmiyorsun cevabını alırdım.şimdi biraz daha sahip olduklarımın,sevdiklerimin,beni sevenlerin biraz daha farkındayım.mutlu olduğum anları yeniden yaşar gibiyim sanki güzel paylaşımınız için teşekkürler böyle yüzleşmek iyi geliyor insana tekrar teşekkürler... |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU Mutluluğun resmi değil ama mutluluğun şifreleri serpiştirilmiş sorularda, paylaşıma teşekkürler... |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU Bu soruların çoğuna verebilecek cevabım yok malesef.umarım bu duruma bir cevap verebilen çıkar...paylaşım için teşekkürler... |
Cevap: KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 51 SORU ya bırakın ya kendinizi anlamakla kendinizle uğraşmakla hayat bitiyo ya bunlar boş işler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM. |