![]() |
insanın pin kodu arkadaşlar yeni bir kitap okumaya başladım,ve bayaa da ilgimi çekti sitede bu konuyla ilgili bir şeye rastlamadım... sizlerle bu konuyu paylaşmak istiyorum astrolojiden daha güçlü,nümerolojiden daha etkili yeni bir teknik... insanın pin kodu,doğum tarihimiz tarafından belirlenen kişiliğimizin analizini yapmak için geliştirilmiş bilimsel bir yöntemdir...her birimizin programında,çevremize farklı şekillerde tepki verme olasılığı bulunmakta ve bu olasılıklar da bizi eşsiz birer bireye dönüştürmektedir... pin kodlarımızın her bir hanesinde on tane ''aktif'' on tanede ''reaktif'' özellik bulunmaktadır.... bu özellikler tıpkı,kişiliğimizin malzeme deposu gibidir,elimizde ne tür araçların bulunduğunu anlayarak,kişiliğimizin nasıl işlediğini keşfedebilir ve bu sayade de yaşamımızdaki seçimlerimiz konusunda daha başarılı olabiliriz.... alıntıdır |
Ynt: insanın pin kodu Alıntı:
|
Ynt: insanın pin kodu modern numerolojinin çoğu yöntemide aynı zamanda 1'den 9'a kadar olan şayıları elementlerle ilişkilendirmektir.. genel olarak,bu eşleştirme şu şekildedir.. 1 ve 5 HAVA 2,6 ve 7 SU 3 ve 9 ATEŞ 4 ve 8 TOPRAK yazar dougles forbes ve richard higgins'in araştırmalarına göre... BİR, HAVA ile ilişkilidir--zeka ve zihinsel süreçler İKİ, SU elementiyle ilişkilidir---duygular ÜÇ, ATEŞ ile ilişkilidir---ruh ve dürtüler DÖRT,TOPRAK ile ilişkilidir---fiziksel ve maddi fakat ilk dört rakamı belirlemek yin ve yang ile ifade edilen düalist bir boyutta yaşadığımız içinresmin yalnızca yarısını tamamlamaktadır.. gün ve gece,sıcak ve soğuk,doğum ve ölüm vardır.... yaşamın yaradılış ve yokoluş döngüsü kesintisizdir.. yaradılış bir kere gerçekleştiğinde,yokoluşa doğru ilerlemeye başlar... bu nedenle temel rakamlarımıza döngünün ikinci yarısını ifade eden sayılar eklendi... |
haklısın canım ben size daha hızlı bir şekilde anlatmaya çalışıcaam... kitabın adı...insanın pin kodu... yazarın adı..DOUGLAS FORBES tabii okumak isteyen arkadaşlar kitabı alabilirler .. bende kısa kısa bilgiler vermeye çalışıcam... ama enterasan şeyler var içinde... |
Ynt: insanın pin kodu teşekkür ederim..ilgiyle paylaşımlarını takip edicem.. neseli56 |
Ynt: insanın pin kodu yaşamımızın 1. dokuz yılı---doğumumuzdan 9 yaşımıza kadar kadar HAVA dönemidir gelişim yıllarımız yaşamımızın 2.dokuz yılı---10 yaşımızdan 18 yaşımıza kadar SU dönemidir duygularımızın geliştiği yıllar yaşamımızın 3.dokuz yılı ---19 yaşımızdan 28 yaşımıza kadar ATEŞ dönemidir heves ve dürtülerimizle ilişkilidir yaşamımızın 4.dokuz yılı---28 yaşımızdan 36 yaşımıza kadar TOPRAK dönemidir maddiyat,güvenlik ve kök salma dönemidir |
Ynt: insanın pin kodu evt güzel bir kitap suzzy cim sağol ben okudum tavsiye ederim arkadaşlar... sevgiler... actionsmile |
Ynt: insanın pin kodu Hımmmm ilginç bir konu... Kitabı görmüştüm ama okunacak o kadar çok kitabım var ki... onları bitirdikten sonra, inşallah alıp okuyacağım... TÜYAP kitap fuarına gittiğimde 34 kitap aldım da, henüz 5 tanesi bitti, geriye kaldı 29 rt67 Offf offf Öğrenecek o kadar çok şey var ki... şööyle kitapların sayfalarını çevirip çevirip içindeki bilgilerin beynimize girebildiği bi yöntem geliştirilse ne güzel olurdu dusun Ya da kitapla birlikte bir çip verilse blook o bilgiler direk beynimize enjekte edilebilse blook |
Ynt: insanın pin kodu bulursan o çipten bende istiyorum bendeee bendeee blissy blissy idea3 |
Ynt: insanın pin kodu Konuyla ilgili olarak hızlı okuma scriptimizden bazi alintilari ekledim.Kişiye özel olarak puanlarınız ile yaptirabilir yada siparis verebilirsiniz. Şimdi piyanistin nasıl çaldığını bir düşün… bilinçaltının kontrolü ele almasına izin veriyor… ve biliyorsun ki eğer durup düşünürse akıcılığını kaybedecek… bu yüzden her şeyi bilen ve anlayan bilinçaltına güveniyor… Zihnin şimdi akıcı bir şekilde dakikada 80 kelime yazan bir sekreterle birlikte… okuma hızını arttırmak için şimdi tüm zihnine güvenmek zorundasın… ve bunu nasıl yapacağını sana göstereceğim… Bu yakın zamanda öğreneceğin bir aşama çünkü daha hızlı okumak istiyorsun… bunu gerçekten yapıyorsun… öncelikle neden bunu bu kadar fazla istediğini düşün… senin özel nedenin, sadece ve sadece senin bildiğin… |
Ynt: insanın pin kodu ayy ....sinirlerim bozuldu bak şimdi ... çok güzel bir yazı hazırladım ama bilgisayarın azialiğine uğradıııım... bütün yazdıklarım gitti silindi, 88a 88a arkadaşlar hızlı yazma scripti varmııııı acabaaaa ??? |
Ynt: insanın pin kodu ayın kacında doğdunuz??? bu sayı sizin karakter numaranızı belirler.mesela ayın 6 sında doğduysanız siz 6 insanısınız. ayın 12 sinde doğduysanız ise (1+2) 3 insanısınız.ayın 25 inde doğan biri ise (2+5) 7 insanı oluyor.. buna göre kişinin özellikleri belirlenebiliyor... işte numaralara göre karakterinizi bulabileceginiz bir yöntem: sayı:1 özü:yaratıcı elementi:hava *lider *uçucu *parlak *neşeli *yaratıcı *gururlu *kendine güvenen *ilgili *konuskan *kendinden emin *değişken *yuksek sesli *alıngan *depresif __________________________________________________ _______________ sayı:2 özü:besleyici elementi:su *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken __________________________________________________ _______________ sayı:3 özü:düzenleyici elementi:ates *organize *adanmış *bagımsız *iyimser *neseli *canlı *samimi/dürüst *hayvansever *tutkulu *ciddi *düşmanca *fanatik *bazen acımasız __________________________________________________ _______________ sayı:4 özü:doğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *gizli muammalı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit __________________________________________________ _______________ sayı:5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt __________________________________________________ _______________ sayı:6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç __________________________________________________ ______________ sayı:7 özü:idealist elementi:su *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac __________________________________________________ _______________ sayı:8 özü:güvenilir elementi:toprak *dengeli *sabırlı *destekleyici *deneyimli *akıllı *sorumuluk sahibi *güvenlikten hoşlanan *ciddi *calıskan *soğukkanlı *takıntılı *duygularını gizleyen *hesapcı *buyurgan *değişmez *kurbanı oynamayı sever __________________________________________________ _______________ sayı:9 özü:çocuk elementi:yok* *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız.. __________________________________________________ ___________ ... NOT:Topladıgınızda sayı iki basamaklı cıkıyorsa yeniden o iki sayıyı da toplayın...10=1+0=1 alıntı... |
Ynt: insanın pin kodu ben hesapladım...ocak 24 doğum tarhliyim.... yannii 2+4=6 eeee...şimdi ben cimri ve kıskançmı oluyorum emb23 sayı:6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç |
Ynt: insanın pin kodu benim doğum tarihim 23 bu durumda 2+3=5 ve ben asi,keskin dilli,zor ve karşıt da oluyorum bu durumda dusun hiç farkın da değildim utananadam sayı:5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt |
Ynt: insanın pin kodu Pin kodu nedir? Jung, “her günün bir enerjisi vardır ve insan içine doğduğu günün enerjisini alır” der. Pin kodunun mucidi Dougles ise “herhangi bir günün enerjisi sadece bir rakam ve bu da doğum tarihidir” der. Doğum tarihine de, 9 aylık süre içinde bilinçli ya da bilinçsiz anne karar veriyor. Ve biz bir insanın doğum gününü bildiğimizde, o insanın karakterinin şifresine, yani pin koduna ulaşmış oluyoruz. Bu da o kişinin özelliklerini, niçin bu dünyada bulunduğunu, kabaca bundan sonraki günlerde neler yaşayabileceğini anlatıyor. |
Ynt: insanın pin kodu ANNE, BEBEĞİ PROGRAMLIYOR Annenin, bebeğinin doğum gününe karar vermesi de çok ilginç… Pin koda göre; anne rahmine düştüğü andan doğumuna kadar geçen sürede anne, bebeği programlıyor. Eğer kişinin doğum tarihini bilirsek, kabaca hamilelik sürecinde neler olduğunu söyleyebiliyoruz. Örneğin, göbek kordonuna mı dolanmış, erken mi doğmuş, anne daha önce bir çocuk mu kaybetmiş, anne-babayı yanında hissedememiş mi gibi… Sonuçta, hamilelik sırasında yaşananlar gelecekte yaşanacakların da ipuçlarını veriyor. Bebeğin niçin yapıldığının motivasyonu da çok büyük bir öneme sahip; o insanın ne olacağı, gelecekte neyin peşine düşeceği konusunda… Öyleyse, anne aslında her şeye karar vermiş oluyor! O kadar da bilinçli bir seçim değil elbet… Annenin hamilelik döneminde yaşadıkları, hissettikleri, algıladıkları ve istekleri; hepsi bir arada… O yüzden yüzde 100 bilinçle verilen bir karar değil şüphesiz, ama yine de doğum anına karar veren kişi anne! Başarısız ve mutsuz insanların faturasını annelere mi keseceğiz? Kesinlikle hayır! Çünkü istisnasız her pin kod eşit derecede başarılı ve başarısız olma potansiyeline sahip. Çünkü her pin kodun birçok aktif ve reaktif özelliği var. Ve bütün mesele hangisini açığa çıkarttığımızda… Özgür iradenin yanı sıra, yaşananlar, sosyal durum, eğitim vb. yaşarken neyi açığa çıkarttığımız konusunda etkili. dusun |
Ynt: insanın pin kodu duru thumbsanim bende sendenmışım de haberım yokmuş.23= 2+3=5 sayı:5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan 12389 *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi 789569 *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt |
Ynt: insanın pin kodu artık öğrendin anti deprasan smiliyface yahu ben çok uysalımdır aslında hiç asi ve zor değilim ama pin kodum böyle diyor utananadam Alıntı:
|
neyse olaya olumlu yönüyle bakarsakta... tutkulu ,sevecen dost canlısıymışım....ne güzel gördüğünüz gibi azıcık olumsuzun yanında bol miktarda olumlu vaaaar... eeee bence önemli olan onları görmek değilmi.... (amma felsefi konuşmuşum yaaaa) khkh56 |
Ynt: insanın pin kodu ay suzzycim bende burayı arıyordum..nihayet buldum..ve hepsini okudum..güzel bir çlışma olmuş ellerine sağlık..benimkide şubat 18 olduğuna göre 1+8=9 oluyor..en sonuncusuyum ama iyi beğendim pin kodumu..çokta ilginç geldi..bunu okuyan anne adayları sanırım seçmece doğum tarihi belirlerler artık..kızımınki şubat 17..oğlumunki nisan 14..biri 8 biride 5 oluyor buna göre..iyi bari geleceğin mucidi benimkiler olur artık..inş.. 96 |
insanın pin kodu ayın kacında doğdunuz ? Bu sayı sizin karakter numaranızı belirler.Mesela ayın 6 sında doğduysanız siz 6 insanısınız. Ayın 12 sinde doğduysanız ise (1+2) 3 insanısınız.ayın 25 inde doğan biri ise (2+5) 7 insanı oluyor.. Buna göre kişinin özellikleri belirlenebiliyor... İşte numaralara göre karakterinizi bulabileceginiz bir yöntem: SAYI 1 özü:yaratıcı elementi:hava *lider *uçucu *parlak *neşeli *yaratıcı *gururlu *kendine güvenen *ilgili *konuskan *kendinden emin *değişken *yuksek sesli *alıngan *depresif _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 2 özü:besleyici elementi:su *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 3 özüüzenleyici elementi:ates *organize *adanmış *bagımsız *iyimser *neseli *canlı *samimi/dürüst *hayvansever *tutkulu *ciddi *düşmanca *fanatik *bazen acımasız _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 4 özüoğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *gizli muammalı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç _____________________________ _____________________ ______________ SAYI 7 özü:idealist elementi:su *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 8 özü:güvenilir elementi:toprak *dengeli *sabırlı *destekleyici *deneyimli *akıllı *sorumuluk sahibi *güvenlikten hoşlanan *ciddi *calıskan *soğukkanlı *takıntılı *duygularını gizleyen *hesapcı *buyurgan *değişmez *kurbanı oynamayı sever _____________________________ _____________________ _______________ SAYI 9 özü:çocuk elementi:yok* *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız.. |
Ynt: insanın pin kodu epey oldu...okumuştum bu kitabı...aynı başlıktan sayfamız vardı aslında... ama olsun hatırlamış olduk sayende... |
Ynt: insanın pin kodu Yazarın Bu Konu Hakkındaki 3 Kitabınıda Okudum Ve Ayrıntılı Analizi ( Ortalamanın Biraz ALtında da OLsa.. ) Öğrendim.. YakLaşık 30 Kişiye Falan Yaptım Bu Analizi.. Tutturma Oranım İse %90 - %95 Arası.. Numerolojiden Gerçekten Daha Etkili.. SevgiLer.. |
Ynt: insanın pin kodu Ben de bu kitabı okudum!! thumbsanim insaın pin kodu bir de kaderin pin kodu diye bir kitap var! ^^ Şey yine de bilmiyorum... 4897 çünkü bazı insanlara uymuyordu! dusun orada yazdığına göre ben 9 muşum. Aslında ben hiç büyümek istemezdim doğru ama ahmak değilim ben! dlckrn |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |