Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendimizi Tanıyalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=465)
-   -   ARINMAK (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227243)

serpil22 25-02-2009 08:16 PM

ARINMAK
 
'ARINMAK' sözcüğü size neyi ifade ediyor? Kötü düşüncelerden arınmak, negatif olmamak..vs. Evet arınmanın içinde bunlar var ama önce işe geçmişimizi arındırmakla ve geleceğimizi şüpheyle yaratmamakla başlamalıyız.Önce geçmişimizle yüzleşmeliyiz. Kötü iyi ne varsa ortaya dökmeliyiz. Önce temizliğe içeriden başlamalıyız, kendi içimizden.

Geçmiş bize her zaman ağırlığı olan bir yük olarak gelmiştir. Çünkü nedense hatırladığımız hep kötü hatıralar, yaşadığımız kötü olaylar ve tecrübelerdir aklımızda kalanlar. Aklımıza hep bir şimşek gibi görüntüler eşliğinde bu kötü hatıralar gelir ve onları tekrar tekrar görüntüleyerek yaşarız.

Aynı hisleri deneyimleriz. Hayal kırıklığımı yaşadık, üzüldük mü,çok mu ağladık, kırıldık mı, kin mi güttük işte bu hisler tekrar içimizde beliriverir, hissederiz, tazeleriz,duygu dünyamızı ve şimdimizi adeta mahvederiz.PEKİ NEDEN? Yaşandı ve bitti, geri gelemez ki! Sadece bizi daha agresif ve hayata küskün ve kızgın yapar.Sadece bunları mı yapar , HAYIR.

Geçmişimizi temizlemeliyiz. Adım adım,içimizden gelerek.Aslında ben bunu çoktan yaptım, hiçbiryerde okumadım, hiçbiryerden duymadım ama içgüdüsel olarak yaptım. Geçmişimi özgür bıraktım, affettim kendimi ve diğerlerini, hepsinden bir olumlu olay çıkardım.Tek tek düşündüm.Sonra baktım ki beni üzen aklıma bile gelmeyen eski dostlar benden özür diliyor hatalarından dolayı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.