Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel paylaşımlar teşekkürler Hemen kitabı almaya niyet ettim bile...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2009, 06:55 PM   #61 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 27
14 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarıgül will become famous soon enoughsarıgül will become famous soon enough
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

çok güzel paylaşımlar teşekkürler
Hemen kitabı almaya niyet ettim bile

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sarıgül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 12:29 AM   #62 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

8/7 son (8/1 den 8/6 ya kadar olan bölümler önceki sayfalardadır.)


ALIŞTIRMALAR


  • Bu alıştırma zehirli duygusal enerjiyi tanımlayıp salıvermek için tasarlanmıştır. Bu alıştırmada bağışlamak üzerinde odaklanacağız. Niyetimiz sizin önünüzü tıkayan öfke, içerleme, pişmanlık ya da suçluluk gibi duyguları, kendinizi ya da başkasını bağışlamanızı engelleyen hisleri salıvermektir.

Günlük tutmak duygularınızı incelemenize yardımcı olan bir yöntemdir. O aklınıza gelen her şeyin kâğıda aktarılmasını teşvik eder. O bedenimizdeki ve zihnimizdeki duygusal zehirin kendini özgürce ifade etmesini sağlar. Bir kez bu zehirin olmasına izin verdiğimizde, onu yargılamadığımızda, o boşalıp gidecektir.

İşe, yolunuzun üzerindeki her şeyi temizleyerek başlayın. İhtiyacınız olan tek şey bir defter ve bir kalemdir. Gevşemenize yardımcı olması için yumuşak bir müzik açabilir, mumlar ve tütsü yakabilirsiniz. Şimdi gözlerinizi kapatın. Nefesinizi kullanarak zihninizi sessizleştirin ve bu sürece teslim olun. Beş kez ağır ve derin biçimde nefes alın.

Gözleriniz kapalı bir halde, asansörde olduğunuzu hayal edin ve düğmeye basarak yedinci kata inin. Kapı açıldığında güzel bir bahçede olduğunuzu görüyorsunuz. Yeşilliğe ve çiçeklere bakarken, orada oturup gevşeyebileceğiniz güzel bir koltuk görüyorsunuz. Bu koltuğa oturup ağır ve derin bir nefes daha alın. Şimdi kendinize aşağıdaki soruları sorun ve yanıtların gelmesine izin verin. Sonra gözlerinizi açın ve onları yazın. Bu işlemi dört sorunun her biri için tekrarlayın. Bu sırada gözlerinizi kapatıp birkaç yavaş ve derin nefes alın ki zihninizi temizleyip kalbinizden gelen yanıtları işitebilesiniz.

  • Gerçekte kim olduğum hakkında yarattığım hangi öykü mevcut yaşam koşullarımı açıklıyor?
  • Kalbimde hangi içerlemeleri, eski yaraları, öfkeyi ya da pişmanlıkları taşıyorum?
  • Hayatımda kimi bağışlamayı istemiyorum?
  • Kendimi ve başkalarını bağışlamam için neyin olması gerekir?
  • Şimdi bağışlamanız gereken insanların bir listesini çıkarın ve onlara kısa bir mektup yazın. Eğer listeniz uzunsa, yazabildiğiniz kadar çok mektup yazın. Şimdi bitiremediğiniz mektupları daha sonra tamamlayabilirsiniz.
  • Kendinize şimdiye kadar olan yaşamınızın akışı konusunda geçerli olabilecek ne söylemeniz gerekir?

  • Kendinize bir bağışlama mektubu yazın. En çok hayranlık duyduğunuz üç kişiyi yazın. Onların her birinin size ilham veren üç niteliğini yazın. Sonra bu dokuz niteliği alt alta sıralayın. 8/2 deki ilk paragraftaki olumlu özellikler listesini gözden geçirin ve kendi içinizde kucaklayamadığınız özellikleri yazın. Bu sözcükleri de dokuz olumlu nitelik listenize ekleyin.

Şimdi bu sözcükler listesini alıp bir aynanın karşısına geçin. Her bir sözcüğü tek tek alarak gözlerinizin içine bakın ve şu cümleyi tekrarlayın: ‘Ben …… yım.’ O sözcüğe herhangi bir direnç hissetmeyene dek o sözcüğü tekrarlayın. Her gün bu listeden bir iki sözcük seçerek onu sahiplenin. Eğer saplanır kalır ya da belli bir sözcüğü sahiplenmek istemez veya sahiplenemezseniz, bir sonraki sözcüğe geçin ve o sözcüğe daha sonra dönün.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 06:19 PM   #63 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

9/1

YAŞAMAYA DEĞER BİR HAYAT

Hayallerinizi gerçekleştirmek, onların gerçekte ne olduklarını keşfetmek gibi zor bir işle başlar. Çocukluğumuzda biz anne-babalarımızı ve öğretmenlerimizi izleriz. Çoğumuz okulda hangi dersleri alacağımız konusunda onların rehberliğini ve bilgeliğini kabul ederiz. Onlar bizim boş zamanımızı dolduran hobilerimiz ve sporlarımızla ilgili seçimlerimizi etkilerler. Biz büyüdüğümüzde çoğunlukla, kariyerimizi ve eşimizi büyüklerimiz tarafından oluşturulan ideallere dayanarak seçeriz. Ama hangi noktada biz bu dış sesleri dinlemeyi bırakıp içsel rehberliğimize kulak veririz? Ne zaman üzerinde bulunduğumuz yolun belki de gerçekte bizim yolumuz olmadığına karar veririz? Yaşamımızda bir şeylerin eksik olduğunu hissetmemizin nedeni bu olabilir mi?!!

Bunlar en çok korktuğumuz türde sorulardır. Çünkü onlar bize öğretilmiş olan şeyi yeniden değerlendirmemizi, sorgulamamızı gerektirirler. Siz hiç Tanrı’ya olan inancınızı sorguladınız mı? Bazıları için kutsal doktrini sorgulamak ölümcül bir günahtır. Ama eğer biz en temel inançlarımıza meydan okumazsak spritüel varlıklar olarak gelişemeyiz. Yaşamımız anne babamız tarafından oluşturulmuş ve belirlenmiş bir çizgide ilerler ve biz çocukken oluşturulmuş bu sınırları asla aşamayız. Kitabın bu bölümü, bilinmeyen bölgeye adım atmakla ilgilidir. O sizi büyük ve dingin bir yaşam yaratmaya doğru götürecektir. ‘Ben bunu yapamam’ demek yerine, sizin, ‘Bunu neden yapmayacakmışım? Neden korkuyorum ki?’ diye sormanız gerekir. Bu soru sizi bağlayan zincirlere meydan okur. Bu bölüm yaşamınızın amacını bulmaya adanmıştır!!!

Doğru yolda olup olmadığınızı sorgulamak kolay görünebilir. İşin zor bölümü kalbinizden gelen yanıtı işitmenizdir. Kafanız bir karşılık verirken kalbiniz bir başka karşılık verebilir. Korku sizi mevcut yönde ilerlemeye zorlayabilir, ama sevgi sizi bir başka yöne yönelmeye zorlayabilir. Siz en yüksek çağrınızı işitmek için zihninizi sessizleştirmelisiniz. Sevginin nerede bulunduğunu bulmak için kalbinizi açmalısınız. Eğer tutkularınızın ve arzularınızın peşinden gitmeyi seçerseniz, o zaman ruhunuzdan gelen yanıtları işitecek kadar yeterinde sessiz olmanız gerekir. Başınız suyun dışında olarak yürüyebileceğiniz kadar yürüyün, manzara hep aynı görünecektir. Daha derin sulara dalmaya cesaret ettiğinizde ise sizi orada sihirli bir dünya beklemektedir.

Ama biz o suda boğulmaktan korkarız. Biz yanlış yapmaktan korkarız. Biz başarısız olmaktan korkarız. Arzularınız korkularınızla yüzleşmeyi isteyeceğiniz kadar çok önemli mi? O arzuları gerçekleştirmeyi yeterince çok istiyor musunuz? Seçim sizindir. Siz tutumunuzu boyun eğmekten kendinizi o arzuyu gerçekleştirmeye adayacak şekilde değiştirmeyi, korku halinden sevgi haline geçmeyi seçebilirsiniz. İlk adım kendinizi sorgulamak, sorulara verdiğiniz içsel yanıtları gerçekten değiştirmektir. ‘Ben başarısızım’ bildirimini, ‘Ben başarılı olabilir miyim?’ sorusuna dönüştürün. ‘Ben hayattan sıkıldım’ bildirimini, ‘Ben neşelenip canlanabilir miyim?’ sorusuna dönüştürün. ‘Yaşamım bir fark yaratmıyor:’ bildirimini, ‘Ben dünyada bir fark yaratabilir miyim?’ sorusuna dönüştürün.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 02:04 AM   #64 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

9/2

Haklı olma, kendimizi güvenlik içinde hissetme ihtiyacı, bu kendimizi yaşama adama yolumuzun önünü keser. Eğer güdülerimizi sorgularsak kendimizi güvenlik içinde hissetmeyiz. Siz güçsüz olma konusunda haklı olmayı mı, yoksa büyük olma yeteneğiniz hakkında yanılmış olmayı mı tercih edersiniz? Siz küçük bir paranın kontrolüne sahip olmayı mı, yoksa büyük bir parayı nasıl kontrol edeceğinizi bilmemeyi mi tercih edersiniz? Siz sevmediğiniz bir işte kalmayı mı, yoksa sevdiğiniz bir işi yaratma riskini almayı mı tercih edersiniz? Siz mutlu musunuz? Siz arzularınızın peşine düşüyor musunuz? Eğer bir yıllık bir ömrünüz kaldığını bilseydiniz, şimdi yaptığınız şeyi yapmayı sürdürür müydünüz? Hayatınız için aynı seçimleri yapar mıydınız?

Gözlerinizi kapatın ve içinizin derinliklerinde, kendinizi güvende ve rahat hissettiğiniz bir yere odaklanın. Kendinize şu anda hayatınızda ne yapmak istediğinizi sorun. Kendinize bu hayalinizin peşine neden düşmediğinizi sorun. Neden korkuyorsunuz? Kendinize az önce size sorduğum soruyu sorun: Eğer sadece bir yıllık bir ömrünüzün kaldığını bilseydiniz ne yapardınız? Neyi değiştirirdiniz? Yanıtları kalbinizin sessizliği içinde tutarak, hayatınızı hayallerinizi gerçekleştirebilecek şekilde değiştirmeye karar verin, kendinizi buna adayın. Daima kendi gerçeğinizi dinlemeye ve işitmeye karar verin. Evrenin sizi kalbinizin arzusuna doğru yönlendirmeye karar verin, kendinizi buna adayın. Sırf bu kararları vermek bile yaşamınızı değiştirecektir. Böyle yaparak siz kendinize ve evrene, ‘Ben arzu ettiğim şeye sahip olmaya layığım ve arzumu gerçekleştirmek için gereken her şeyi yapacağım,’ diyor olursunuz. W.H.Murray, bu konuda şöyle yazıyor:

‘İnsan bir şeye karar verip kendisini ona adayana dek bir duraksama, bir geri-çekilme olasılığı ve daima etkisizlik-sonuçsuzluk vardır. Tüm kişisel girişim ve yaratma eylemlerinde basit bir gerçek vardır: cehalet sayısız fikri ve harika planı öldürür, insan kendisini bir şeye kararlı bir biçimde adadığı anda Tanrı’nın inayeti, yani ilahi takdir de devreye girer. Bu durumda başka türlü asla vuku bulmayacak şeyler kişiye yardım etmek üzere vuku bulur. Kişinin verdiği karar tüm bir olaylar dizisini başlatır, her türlü öngörülmemiş hayırlı olayı ve buluşmayı, kimsenin karşılaşmayı hayal edemeyeceği bir maddi yardım sağlar. Siz her ne yapabiliyorsanız, ya da neyi hayal edebiliyorsanız ona başlayın. Cesaret-girişkenlik deha, güç ve sihir içerir.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 02:21 AM   #65 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

9/3

Biz kararlı bir biçimde kendimizi adamazsak evren arzularımızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğumuz olayları meydana getiremez. Ne yazık ki çoğumuz kendimizi gerçekten arzu ettiğimiz şeye adamayız. Geceleri yatağımıza uzanıp daha iyi bir yaşama, daha iyi bir bedene, daha iyi bir işe sahip olmak için dua ederiz, ama hiçbir şey değişmez, çünkü kendimize yalan söylemekteyizdir. Bizim dua ettiğimiz şey ile kendimizi adadığımız şey çoğunlukla farklı şeylerdir. Biz sağlıklı bir yaşam için dua ederiz, ama kendimizi hareketsiz olmaya adamışızdır. Biz ödüllendirici bir ilişki için dua ederiz, ama kendimizi evde oturmaya adamışızdır. Biz var olan durumumuz içinde en rahatızdır. Ama, kimsenin gelip bizi kurtarmayacağını, bunu bizim adımıza yapmayacağını, ve onları ister sevelim ister nefret edelim, eski yaralarımızın orada olduklarını idrak ettiğimizde, o zaman kendi potansiyelimizi kendimiz gerçekleştirmek zorunda olduğumuzu idrak ederiz. Sorumluluk almaktansa başkalarını suçlamak daha kolaydır. Biz, ‘Ya başarısız olursam? Ya bu bana acı verirse? Başkaları benim hakkımda ne düşünecekler?’ diye düşünürüz.

Biz hayallerimizi gerçekleştirmemizi engelleyen tüm inançlarımızı ortaya çıkarmak zorundayız. Ben bunlara gizli adanışlar diyorum, onlar bizim gerçek hedeflerimize erişmeme konusunda kendimizle yaptığımız anlaşmalardır. İster hayallerinizin peşine düşmeye, ister düşmemeye karar verin, sizi neyin güdülediğini ve kalbinizin arzusunu gerçekleştirmenizi neyin engellediğini sorgulamanız önemlidir. Eğer bu soruları sormazsak hayatımızı ucuza satmaya devam ederiz. Sizin hedefiniz ister kilo vermek, ister çok para kazanmak, isterse daha iyi bir ilişkiye girmek olsun, geriye dönüp gizli adanışlarınızı ve inançlarınızı keşfetmeniz gerekir. Bu inançları bastırmanız gerekmez. Sadece onların var olmalarına izin vermeniz gerekir, ki böylece sizi güçlendiren inançları seçip diğerlerini geride bırakabilesiniz. Şimdi bir kağıt ve kalem alıp, gerçekleştiremediğiniz bir hedefinizi yazın. O hedefle ilgili tüm inançlarınızı ve gizli adanışlarınızı yazın. Onları çok düşünmeden hızla yazın, onlar içinizden akacaklardır. Sonra geriye dönüp her birini sorgulayın. O inanç bir olgu mudur, yoksa bir yargı mı? Bu çok önemli bir sorudur.

Hayatınızı değiştirme kararı ciddi bir karardır. İnsanlarla yıllarca çalıştıktan sonra birçok kişinin değişim hakkında konuşmaktan hoşlandığını, ama kendilerini olumsuz kalıplara saplanmış halde tutan davranışları bırakmaya gönüllü olmadıklarını keşfettim. Kendinize huzur, mutluluk ve bütünlük arayışınızın süregelen bir dram mı olduğunu sorun; yoksa artık kontrolü ele alıp deneyiminizi şekillendirmeye hazır mısınız? Dışarıdan hiç kimse sizi onaramaz. Ama, siz kendinizi onarabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek güce, yanıtlara ve yeteneğe sahip olan sizsiniz. Ve siz bunu yapabilecek tek kişisiniz.



__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2009, 10:14 AM   #66 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 20
3 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beliz5 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

sizde iyiki varsınız...:)
beliz5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2009, 11:19 PM   #67 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 7
Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elifka is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

trans personal kişilik ile ilgili bir yazı okumuştum. bu bodrum katlar ve üst katlar, içimizdeki inişler ve çıkışlar ............
insanoğlu nasıl bir şey hakikaten
yaşayıp giderken neler kaçırıyoruz?
elifka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-12-2009, 12:47 PM   #68 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 14
Tesekkür: 20
16 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustafa_er_2 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

Gerçekten süpersiniz çok tekkür ediyorum
mustafa_er_2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
alintilar, arayanlarin, isigi, karanlik, kitabindan, yani


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel paylaşımlar teşekkürler Hemen kitabı almaya niyet ettim bile...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.