![]() |
Oyuncu Ve Artık İşletmeci; Özgür Özberk Özgür Özberk Kimdir? Doğum Tarihi: 6 Eylül 1974 Doğum Yeri: İstanbul Burcu: Başak Eğitimi: İstanbul Üniversitesi Elektronik Mühendisliği, New York HB Studio Tiyatro Bölümü Nerede İzliyoruz: Ezo Gelin dizisinde Master'ı Bırakıp Oyuncu Oldu Üniversiteden sonra Amerika'ya işletme master'ı yapmaya giden Özberk, aslında gönlünde yatan mesleğin oyunculuk olduğunu fark edince, bu tutkusu için master'ı yarıda bırakıp New York HB Studio Tiyatro Bölümü'ne girmiş. Sex and The City Deneyimi Yakışıklı oyuncu Amerika'dayken Sex and The City dizisinde çok küçük de olsa rol alma şansı bulmuş. "Kısacık bir garson rolüydü ama Sex and The City setinde bulunmanın heyecanını tatmama yetti." Ona yapılan En güzel Sürpriz "Doğum günümde kız arkadaşım 60-70 tane arkadaşımı benden habersiz toplayarak bana sürpriz yapmıştı. O günü unutamıyorum, çok mutlu olmuştum!" En Sevdiği Yemek "Annemin zeytinyağlı dolmasına bayılıyorum. Bir de Bebek'teki kafem Catz'in Domatesli Penne'si ve Etli Cajun salatasını çok seviyorum. Her gün önüme koysalar, yiyebilirim!" Yabancı Dizi Bağımlısı Heroes, Lost, 24, Gray's Anatomy, Niptuck, Prison Break gibi popüler olanlardan tutun da 35 sene öncesinin dizilerine kadar bütün yabancı dizileri bağımlı gibi oturup izliyorum! Kaynak: Alıntıdır |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 PM. |