![]() |
Makarna çeşitlerini tanıyalım Lazanya: Kare veya dikdörtgen tabaka şeklinde aralarına malzeme konularak pişirilen makarnadır. Penne: Domates, et veya sebze sosuna uygundur. Farfalle: Krema bazlı soslar için uygundur. Fusuli: Et ve domates sosları için uygundur. Spaghetti: Gerçekte Napoliten, özünde İtalyan makarnasıdır; her sosa uyum sağlar. Linguini: Deniz mahsullü soslara çok yakışır ve spaghetti gibi her sosa uyum sağlar. Tagliatelle: Et soslarıyla uygundur. Sosta kullanılan iri malzemeleri tutar. Macaroni: Makarna salatası ve fırınlanmış makarna için uygundur. Conchiglie (küçük kabuklar): Makarna salatalarında veya tavuk çorbasında kullanılabilir. Conchiglie (büyük kabuklar): Et soslarıyla uygundur. Kaynak: Yemektarifleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.