![]() |
Gerekli aletler 1. Esnek kek kalıbı: Silikonlu bir karışımla hazırlanan bu kalıpları yağlanmaya ihtiyaç duyulmadan kullanılabiliyor. Fırına veya derin dondurucuya sokulabiliyor. 2. Hamur kağıdı: Hamur açarken kullanılan bu kağıtlar hamurun zemine yapışmadan kolayca açılabilmesini sağlıyor. 3. Spatulalar: En iyisi çelik olanlardır. Kremayı düzgünce yayabilmek için kullanabilirsiniz. 4. Fırçalar: Kalıpları yağlamak , keklerin üzerine reçel sürmek için gerekli. Aklınızda bulunsun; ucuz fırçalar tüylerini dökebilir. 5. Kilitli kek kalıpları: Çeşitli boylarda olabilen bu kalıplar turta tabanı veya cheesecake pişirmek için mükemmel. 6. Mutfak saati: Fırınlama zamanı, mayalama zamanı ve soğutma zamanını unutmamanızı sağlıyor. 7. Turta kalıbı: Bu kalıplardan turtalar bir bıçak yardımıyla kolayca çıkarılabiliyor. 8. Elekler: Küçük olanları pudra şekeri, kakao veya nişasta, büyük olanları un elemek için gerekli. 9. Altı çıkarılabilen kalıplar: Kenarlardan ayrılabilen tabanı aynı zamanda servis zemini olarak kullanmak da mümkün. 10. Kağıt kek kalıpları: Muffin kalıplarının içine yerleştirmek veya küçük kekleri daha dekoratif sunmak için tercih ediliyor. 11. Muffin kalıpları: Çeşitli malzemelerden, çeşitli büyüklükte muffinler için bulabilirsiniz. 12. Hamur kazıyıcı: Çeşitli boylarda olabilir. Kabınızın kenarında kalan hamuru veya kremayı sıyırmak için kullanılıyor. 13. Merdaneler: Her çeşit hamuru açabilmeniz için. 14. Krema sıkma torbası: Beze veya şu hamurunu tepsiye; kremayı, eritilmiş çikotayı veya süs malzemelerini dekoratif bir şekilde keklerin üzerine sıkmanız için. 15. Ölçü kabı: Kullandığınız malzemenin hacmini doğru bir şekilde ölçmenizi sağlıyor. Metalden veya fotoğraftaki gibi camdan yapılmış olabilir. Çeşitli boylarda bulmak mümkün. 16. Son rötuşlar için: Süslemelerinizi üzerinde rahatça yapabileceğiniz bir çalışma zemini. Kaynak: Yemektarifleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.