![]() |
Parti zamanı Yaz partilerinde genellikle tercih edilen düzen açık büfedir. Bu hem ev sahibine, hem de konuklara hareket serbestliği sağlar. Özellikle dış mekanlarda gerçekleşen davetlerde basit de olsa bir organizasyon yapmak şarttır. Açık büfe düzenlemek Masanın düzenini sağlamak için; sunacağınız içkileri masaya ağızları açık olarak getirin. Sürahiyle sunulacak içkiler için de aynı şeyi uygulayın. Açık büfede kimin ne içeceği önceden bilinmediğinden ufak bir masa veya sehpa üzerine şişe ve bardakları koyarak mini bir bar hazırlamak işinizi kolaylaştıracaktır. Tabakları masanın bir köşesine üst üste koyabilirsiniz. Çatal ve bıçakları ya bir peçete üzerine yan yana dizebilir, ya da şık bir sepet içine ağızları aşağı gelecek şekilde bir araya koyabilirsiniz. Masada ordövr, salata ve soğuk yemekleri yan yana koyduktan sonra sıcakları hepsinin ortasına yerleştirin. Tatlıları en son olarak getirin. Meyvayı açık büfelerde dekorasyonu tamamlamak amacıyla baş köşeye koyabilirsiniz. Kaynak: Yemektarifleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.