Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Soslar, mayonez (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=490202)

Bluesky24 10-04-2010 11:47 AM

Soslar, mayonez
 
Sıcak soslar





Hazırladığınız sosu, yemeğin yanında değil de ayrı bir kapta servis yapacaksanız ve soğumamasını istiyorsanız, sos kasesini masaya getirene kadar, kaynar su dolu daha büyük bir kabın içinde bekletin. Böylece hem sosunuz sıcak kalmış olur; hem de lezzetinden hiçbir şey kaybetmezsiniz

Sos veya kremanın kıvamını korumak için





Hazırladığınız sosun veya kremanın tam kıvamında olması için kullanılan kaşığın önemi büyüktür. Sos hazırlarken mutlaka tahta kaşık tercih edilmelidir. Madeni kaşıklar çabuk ısındığından kremaya sıcaklığını geçirip kıvamını bozabilir.

Mayonez





Evde mayonez yaparken zeytinyağı yerine susam yağını tercih edin. Mayonezin bozulmadığına tanık olacaksınız.



Mayonez yaparken başarısızlığa uğramamak için, yağ ve yumurtanın aynı ısıda, oda sıcaklığında olması gerekir.

Kaynak: Yemektarifleri


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.