![]() |
Kekler Kek yaparken kullanacağınız yağı ve diğer tüm malzemeyi oda ısısında bekletin. Böylece yağın keke kolay karışmasını ve kabarmasını sağlarsınız. Keki önerilen kapta pişirmeye özen gösterin ve pişirme süresine dikkat edin. Kek pişerken fırının ağzını açmayın. Kekiniz çabuk kızarıyorsa üzeri kızardığı anda bir folyoyla sarıp pişirmeye öyle devam edin. Keklerinizi taze kalmasını sağlayarak saklamak için keki pişirdikten sonra iyice soğumasını bekleyin. Daha sonra kek kalıbında ve üstü kapalı olarak serin ve kuru bir yere kaldırın. Kaynak: Yemektarifleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.