Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Makyajda bahar dönemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=490136)

Bluesky24 10-04-2010 11:40 AM

Makyajda bahar dönemi
 
Makyajda mürdüm rengi hakimiyeti hissettirecek.. Kalemden fara, rujdan maskaraya mürdüm renkli malzemelerinizi yanınızdan ayıramayacaksınız. Gözlerinize buğu etkisi yaratmak için siyah yerine mürdüm rengini tercih edebilirsiniz. Mürdüm rengi göz kaleminizi kullandıktan sonra, kalemin silgisini kullanarak rengi göz kapağınızın üstüne ve altına dağıtabilirsiniz.



Farlarla gözler rengarenk

Maskaranın çizgisi renkli farlarla değişecek. Maskarayla hacim ve uzunluk kazanan kirpikleriniz saks mavisi, altın sarısı, lila, mor, yeşil gibi gökkuşağı renkleriyle daha dikkat çekecek. Ünlü markaların ürünlerinden size en yakışan renkleri tercih edebilirsiniz.



Yeşilin doğallığı güzelliğinize yansısın

Göz renginiz yeşil, ela, açık kahverengi, bal ise fıstık yeşili far veya kalemler gözlerinizin güzelliğini daha da artıracak. Yeşil makyaj malzemeleri kadınları daha doğal görünmelerini sağlıyor. Ten renginize uygun rengi bulmak için farklı tonları karıştırabilir veya makyaj uzmanıyla beraber bir markanın size uygun ürününü tercih edebilirsiniz.



Dudaklarınız ateş saçsın

Çilek, böğürtlen, ahududu, kiraz dudaklar geri döndü. Yaz meyvelerinin parlak ve doğal renklerinden etkilenen modacılar, bahar için pembe, kırmızı, turuncu, fuşya gibi renklerde hacimli ve parlak dudakları öneriyor.

Kaynak: Alıntıdır


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.