Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   HIV Testi Pozitif Çıktığında Ne Yapılması Gerekir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=487917)

Bluesky24 10-04-2010 02:55 AM

HIV Testi Pozitif Çıktığında Ne Yapılması Gerekir?
 




HIV Testi Pozitif Çıktığında Ne Yapılması Gerekir?HIV testi ELİSA ile pozitif bulunduktan ve WESTERN BLOT testiyle doğrulandıktan sonra yapılması gerekenler:

· Bu durumu cinsel olarak birlikte olduğunuz kişilere açıklayın ve onların da testlerinin yapılmasını sağlayın.

· HIV enfekte hastaların takip edildiği bir sağlık kuruluşuna veya hastanelerin Enfeksiyon Hastalıkları bölümlerine zaman geçirmeksizin başvurun.

· Erken başlanacak bir tedavinin AİDS evresine gidişi yavaşlatacağını ve yaşam süresini uzatacağını bilin.

· Kan bağışında bulunmayın.

· Diş fırçası ve traş bıçaklarını başkalarıyla birlikte ortak kullanmayın.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.