Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Çocukları Böbrek Hastalıklarından Korumak Mümkün müdür? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=487799)

Bluesky24 10-04-2010 02:47 AM

Çocukları Böbrek Hastalıklarından Korumak Mümkün müdür?
 




Çocukları Böbrek Hastalıklarından Korumak Mümkün müdür?Hem evet, hem de hayır. Çocuklarda görülen böbrek hastalıklarının bir kısmını alacağımız tedbirlerle tamamen önlemek mümkün olabilir. Örneğin, genel sağlık önlemleri ile toplumda bademcik iltihaplarını azaltarak akut nefritin ortaya çıkmasını engelleyebiliriz.

Doğuştan yapı bozukluklarını, müzmin nefritleri veya nefrotik sendromu tamamen önlemek mümkün değildir. Ancak bu durumlarda erken tanı ile hastalık kolayca tedavi edilebilirveya hiç değilse ilerlemesi durdurulabilir. Örneğin, gebelik sırasında düzenli ultrason kontrolu yapılırsa, idrar yollarının şekil bozuklukları daha anne karnında iken tanınırak boğumdan hemen sonra gerekli önlemler alınabilir. İdrar yolu iltihaplarının ihmal edilmeden tedavi edilmesi ile de bunların tekrarlaması ve böbrek yetersizliği önlenebilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.