![]() |
Börek Hamurunu Hazırlamak Börek Hamurunu HazırlamakHamuru bir dakika kadar yoğurun. Top şekline getirin ve ikiye bölün. 32 parça elde edene kadar hamuru ellerinizle yoğurmaya ve bölmeye devam edin. Ellerinizin arasında yuvarlayarak top haline getirin. Eğer hamur çok yapışkan olursa ellerinize biraz un dökün. Hamuru sertleştireceği için çok fazla unlamaktan kaçının. Tepsilere 16şar tane topu aralıklı olarak yerleştirin. Üzerlerini bir mutfak havlusu ve streç film ile kapatın ki dışları sertleşmesin. 30 dakika dinlendirin. Toplar hemen hemen iki katına çıkmalı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.