![]() |
Portakallı ve Naneli Havuç Portakallı ve Naneli Havuç(6 Porsiyon) Malzemeler 2 bardak dondurulmuş havuç 1 bardak su 1 çay kaşığı portakal çeşnisi 1 yemek kaşığı zeytin yağı 1/2 çay kaşığı kuru nane 1 yemek kaşığı portakal suyu Yapılışı Havuçları orta kuvvetli ateşte 2 - 3 dakika yağda pişirin. Su ekleyin ve havuçlar tamamen pişene ve suyun çoğu buharlaşana kadar pişirin. Portakal suyu ve çeşnisini ekleyin, karıştırın. Servis tabağına alın, kuru nane serpin ve varsa taze nane yapraklarıyla süsleyin. Bir Porsiyonun Besin Değerleri Protein 1 gram Potasyum 117 mg. Sodyum 14 mg. Karbonhidrat 5 gram Kalori 44 Fosfor 15 mg. Kalsiyum 15 mg. Yağ 2 gram |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.