![]() |
Kuskuslu ve Soğanlı Et Kuskuslu ve Soğanlı Et(6 Porsiyon) Malzemeler İç: 1 yemek kaşığı zeytin yağı 100 gram yağsız dana kıyma 1/2 çay kaşığı yenibahar 1 bardak soğan, doğranmış 10 haşlanmış kestane, süzdürülmüş ve kesilmiş Tatlandırmak için karabiber Yemek: 1/2 bardak kuru kuskus (hazır ya da ön pişirilmiş) 250 gram iki kere çekilmiş dana kıyması 1 çay kaşığı yenibahar Tatlandırmak için karabiber 1/2 bardak soğan, ince rendelenmiş 1 tutam tuz Sos: 1 yemek kaşığı eritilmiş, tuzsuz tereyağ 2 yemek kaşığı zeytin yağı Yapılışı Fırını önceden 200 dereceye ısıtın. İçin hazırlanması: Kestane parçalarını altın sarısı olana kadar sıcak yağda kavurun. Kıymayı ekleyin ve 10 dakika ya da pişene kadar kavurun. Soğanları ve baharatları ekleyin, soğanlar yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Kenara kaldırın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.