![]() |
Bizdeki Titanic Diyalogları Bizdeki Titanic Diyalogları Kim çarptı lan gemiyi?- Ya abi Selim artistlik yapcam diye çarptı, çok yakın girdi buzdağlarına, ya üf ya. - Allah belanızı versin nan sizin, iki dakika aşşağıya indik, batırdınız caaanım gemiyi.- Nan Selçuk gel nan, gel nan çabuk. - Nooldu nan? - Olum sarı çocukla hatuna bak mercimeği fırına vermiş. - Anaaa, çıkar cep telefonunu çabuk, hadi nan internete koyarız. - benimkisi 3310, o zaman kağıt kalem çıkar, çiziyoruz. ________________Evet sayın yolcularımız, on kalem sadece bir milyon bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği. şimdi sorabilirsiniz okyanusun ortasında ne işimize yarayacak bunlar diye. __________________- Kaptan napıyorsun nan geniş alsana şu vapuru. - Vapur değil hayvan, ulan Titanic lan bu. Batmaz, bak nasıl makas atcam şu buzdağlarının arasından hehehe. - Olm dikkat et, bak şu kadar insanın vebali üstümüze. - Yok bir şey azıcık sürttü yandan, sanayi de pasta atarlar geçer. _____________- Sadece kadınlar ve çocuklar, zorlamayın nan, sadece kadınlar ve çocuklar. huoop ne diyom nan ben, nereye. - Abi arkadaş vardı, bakım çıkacağım ben. - Ağzını kırarım. ____________- Kaptan bir sorun var. - Nedir? - Batıyoruz nan. - Defol nan valla mı, inanmam? - Nan yalan mı söylicez. - Hahaha, batar mı olum Titanic bu. - Nan olum, aşşa inip baktım, su alıyor nan, nah bu kadar delik var. - Hiç olur mu öyle şey, koskoca titanic nan bu, batmaz diye bindik, ben gemiden korkarım normalde. - Abi batıyor yalan mı söylicem nan, şakası olur mu nan bunun. - Ahhaha, ne halt yicez nan. hangi malak yaptı nan bu gemiyi hahahayt. hapı yuttuk yani. hahahaha. nasıl batar nan, bana batmaz demişlerdi hhahahhark. hhhhahahaha. ___________- Kaptan aşşağıda baya büyük bir delik var, su alıyoruz. - Şurda beyaz çimento var, onunla kapatın şimdilik, sonraki limana kadar idare edelim, sonra sanayiye ürürüz. ______________- Abi buzdağı geliyo be - ööf öf - Neresinden baksan 4 trilyon eder bu gemi.. Tam göbekten çarpacak ba ba ba. Tersanede de doğrultamazlar bunu. - Sigortasi bişeyi vardir abi.. Kamaraya gidiyorum cüzdanı, telefonu alayım - Bizim gocuklari al gel de üşümeyelim.. valizleri neden almiyorlar sandala anlamadim ki __________________-nerde nan o, nerde gerizekalı, nerdeee. -abi sakin ol, abi sakinleş, kimi arıyorsun. -nerde nan geminin sahibi, nerde o aşağlık -abi bırak levyeyi uyma abi adama. -nerde nan, insan olun azıcık, batacaksa batacak deyin nan . delikanlı olun nan, batmayacak dediniz nan adi herifler. -boşver abi, battık zaten, uyma sen ona. -ya insanı sinirlendiriyorlar yeaa. ___________-kaptan gemi batıyor napıcaz -oğlum önce kadınlar ve çocuklar -abi boşver ben 2 flika ayarladım birinde sen birinde ben arazi olucaz -nan o filikalar 60 kişi alıyor -olsun abi rahat rahat gideriz mehtaba karşı ________-abi gemi su alıyor -oleyyy be , ulan adam amma tekme attı be,gel yusuf gel bak kickbox turnuvası seyrediyoz -ama abi gemi... -yav bak amerikalıları yendik turnuvada _____________________-valla nasıl oldu bilmiyorum, ordan birden bir buzdağı çıktı, ortadan girdi. ben kendi yolumda ilerliyordum. -tamam abi sakin ol, su getirin, ne bakıyorsunuz nan, dağılın işte, çarpmış adam olmuş bitmiş. -nerden geldi nasıl geldi allah allah. -tamam abi sakin, fazla zarar yok zaten, iki çizik var. -onca yıllık kaptanım, allah allah, nerden çıktı... ____________________________________________-ulan nooluyo, anaa, ulan anaa, yardık ya gövdeyi. -kaptan iki saattir yırtıyorum bi taraflarımı. -ne dedin nan, ne dedin uyarır insan. -abi insaf yaaa, iki saattir aysberg var diyorum. -ulan aysberg ne nan, aysberg saysberg diye zırlıyor dibimde. ne biliim nan ben -aysberg ne, buzdağı desene şuna, ben de aysberg deyince ufak bir şey sandım, britanyanın köpeği. öysbörgmiş. cibilliyetsiz ___________________-abi ne yapıyorsun? -buzdağı var. -niye selektör yapıyorsun buzdağına. -o çekilsin nan. -abi manyak mısın? hadi abilik sende kalsın, kır yana biraz. -olmaz nan, selektöre devam. -abi evde kardan kadınla mı sevişiyorsun? ________________________-hoop, nereye. -biz de bineceedik. -dingonun ahırı mı nan burası. titanic bu, turyol motoru değil. -akbil vardı. -hadi ikile. -para geçiyor mu? -allah allah. -biletini nerden alabilirim. -bela mısın? -karı kız ortamı iyidir dediler de bana. -yok full erkek burası. -ama yalan söylemeyin lütfen bakın orda bir sarı çocukla bir kız sevişiyor. -kardeşim gider misin? kapama titanicin önünü. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |