![]() |
Bebek Nasıl Yapılır? Bebek Nasıl Yapılır? Bebek nasıl yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: - Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar (Abby, 6 yaşında)- Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş (Marie-Ann, 9 yaşında)- Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir (Paul, 6 yaşında)- Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır (Edward, 6 yaşında)- Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir (Shelley, 7 yaşında)- Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor (Alistair, 9 yaşında)- Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.. (Peter, 9 yaşında)- Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım (Lyn, 9 yaşında)- Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım (Francis, 7 yaşında)- Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır (Paulette, 6 yaşında) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 AM. |