![]() |
Hayatta neler öğrendim? Hayatta neler öğrendim? Yaş 13: Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini öğrendim... Yaş 24: Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim...Yaş 29: İşyerinde romantik ilişkiler aranmaması gerektiğini öğrendim...Yaş 31: İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini öğrendim...Yaş 40: çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda onların da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim...Yaş 49: Bir toplantıda zekamı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde, sohbeti seçmemin daha iyi olacağını öğrendim...Yaş 53: İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim...Yaş 66: Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim...Yaş 67: İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim...Yaş 70: Bir hayvana ve bir çocuğa istedikleri her şeyi verirseniz, sonuçta çok iyi bir hayvanınız ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim...Yaş 77: Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim...- Jackson Brown - |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 AM. |