![]() |
Sağır Duymaz Uydurur Bakkalda ) - Amca suyun fiyati ne? * Iyiyim sen nasilsin - (yasanmistir ) - Kaloruferlermi bozuk * kaloriler bozuluyo mu - nerenle dinliyon sen beni * ( bi grup arkadas.. salsa dersleri almaya karar verdik konusuyoruz.) - Salsa cok iyi ya.. hem kiloda veririz * lambayi acsana gulsen cok karanlik oldu - Lambada iyi degil ya.. sevmiyom * ne lambadasi - Burda bi kutu cukulota olcakti nerde? * yukardaki rafta kutuya koyup kaldirdim - Kutup Kuzey kutpuna mi * Ne kutupu ya hey allam * cay iccez seker yok - Cayla tekerin ne alakasi var simdi * Ne tekeri - Bende onu diyorum ne tekeri - Gozune nolmus cok kizarmis.. * pantolonummu yirtilmis sen nerden goruyon gtumu - Aklin fikrin orda Gozun gozun ! * ha gozuuumm ( babam seslenir..) - Kizim gelirken makasi getirsene *efendiimmmm duymadimmm - Makas diyorum.. gelirken makasi getir bes dakka sonra elimde matkap - bu ne * sen matkapi istemedinmi - Iyice sagirlastin sen asikmisin - Ben geldigimde bi tane kirli tabak gormek istemiyorum olmadi bulasik makinasina at * Kabaklar bulasik makinasina atiliyormu - Ya sabiirrr - Kemal abiyi gordunmu * Dalston'a (Londra'da bi sempt adi) gitcem demisti - Ohaa Kemal abidemi aldatiyor karisini * Bi sus Efkar ya bi sus - Bu kimin yazisi cok igrenc okunmuyo.. * Tesekkur ederim .. ben begenmem kendi yazimi aslinda.. Tavuk cizikleri gibi.. - Ben begendimmi dedim ki _________________ Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 AM. |