![]() |
Yolda Bir Uzaylı Görseniz Ne Yaparsınız? yolda bir uzaylı görseniz ne yaparsınız? -------------------------------------------------------------------------------- 1- Abi ufayu yeni aldın galiba kaç basıyo derim. 2- Ön camı siler abi bir ekmek parası derim. 3- Abi gözlerde haşin bakıyo sen kurtlar vadisinde iş yaparsın derim. 4- Abi sen doğarken hemşire seni elinden mi düşürdü bu kafanın hali ne derim. 5- Sizi doğurtanlara ebe mi diyolar değilse uzaya gidince ona göre hareket edelim derim. 6- Abi sen marangozsun sanırım parmakların ikisini makinada mı yedin derim. Aramızda geçebilecek muhtemel diyologlarda şöyle olurdu: 1- Uzaylı: Dünyalı lideriniz nerde? Türk : Şurdaki köprü varya... Uzaylı: eeeee Türk : işte o sana girsin. 2- U : Meraba dünyalı ben dostum. T : Hadi lan hadi avcı filminde ne mal olduğunuz çıktı ortaya... 3- U : Gezegeniniz güzelmiş dünyalı T : Abi ben dedim şuralarada domates soğan yeşillik falan ekelim diye ama ben iplemediler 4- U : Bu gezegende ortalama yaşam ömrü nedir. T : Politikayla insanın ömrünü yedikleri için değişiyo... 5 - U : İyi akşamlar dünyalı T : Yürü lan yürü teraviye geç kalacaz. 6 - U : Ben kılıç kalkan ekibi seçmelerine geldim. T : Tamam gülüm. Tamam canımın içi önce şu ışın kılıcını bir bırak bakayım. 7 - U : Selam dünyalı. T : Abi ben dünyanın en zengini olmak istiyom bide sonsuza kadar yaş... U : Kes lan! Cine benzer bir yaqnımız varmı. Not al alien dünyalılar hala gelişme gösterememiş 1000 yıl sonra tekrar geliriz. T : Abi dileklerim ne olacak? U : Şişeden mi çıktık şerefsiz... 7 - T : Bak aşkım ufo geçti dilek tutalım. U : Tutun tabi muhtemelen son dileğiniz olacak. 1.Çığlık atarım 2.Korkudan donup kalırım 3.Bayılırım 4.Vay anasını, adamlar yapmış beaa derim 5.Selam veririm 6.Hemşerim memleket nere diye sorarım 7.Kelime-i Şehadet getiririm 8.Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim 9.Tokatlarim hemen 10.Orasini burasini ellerim 11.Ben körüm, göremem 12. Mahmut sen misin? Oglum çikar kostumu, hey Mahmut, Mahmut, Annnnnnneeeeeee....... -------------------------------------------------------------------------- _________________ Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |