![]() |
Nesli Tükenen İnsanlar *Sigara içmeyen şehirler arası otobüs şoförü. *Siz istemeden fiş veren küçük esnaf. *Arabasının üzerine bavullarını saran Almancılar. *Bu kıyafet size yakışmadı diyen tezgahtar. *Emniyet kemeri takan taksi şöförü. *Trafikte küfür etmeyen araç şoförleri. *Kadınların dişilikten daha çok insan olduklarını düşünen erkekler. *Şarkıları, müzikleri ile sözlerini bağdaştırarak söyleyen şarkıcılar. (günümüzde bu olay altı şişhane üstü kasımpaşa niteliğinde) *Verdiği üç kuruşu vergi zannetmeyen esnaf-tacir. *Yalan söylemeyen politikacı. *Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar. *Tabii ki de ve atıyorum demeden konuşabilen genç. *Traş olmuş ve koku sürmüş taksi şoförü. *Kapısında toplanmış kedileri uzaktan gördüğünde ne dükkanı olduğunu anladığın güvenilir mahalle kasapları. *Siz söylemeden çiçek alıp gelen erkek arkadaş. *Yağmurlu ve karlı havalarda da sizi almaya can atan taksiler. *Yolların ve trafik kurallarının kendilerine özel olduğunu zannetmeyen sürücüler. *Sabah sabah tanımadığı insanlara günaydın diyerek gülümseyen insan türü. *İşi bilmeyen ama kendi hatalarını açıkça söyleyip, kabullenen patronlar. *Karısı çirkin ve şişman bile olsa, gözü ondan başka kimseyi görmeyen erkekler. *Bayan yolcuları dikiz aynasından dikizlemeyen muavin. *Altın günleri yerine evde oturup kitap okumayı tercih eden ev kadınları. *Yaya geçidinden geçen yayaları/yayayı görüp geçmesi için yavaşlayan hatta duran şoförler. *Hep daha fazlasını istemeyen, sadece ve sadece halkını düşünen politikacılar. *Sağa, sola manevralarda sinyal veren, etrafını kontrol ederek, gerektiği gibi araç kullanan, gereksiz klakson çalmayan, makasa girmeyen minibüs şoförü. *Güleryüzlü devlet çalışanı. *Bayan adı ve maili kullanarak kurbanın bilgisayarına girmeye çalışmayan erkek hacker türü. (HackeropatusKiddus) *Belediye otobüsüne bindiğinizde selamınızı alan şoförler. *Çayınıza kaç şeker attığınızı bilen arkadaşlar. *Psikolojisi normal olan insanlar. *Hastanede görevi hastabakıcılık olup da hasta yakınlarından para almadan iş yapan bakıcılar. *Abi ben karşının şoförüyüm yalanını söylemeden erkekçe abi ben yeni başladım diyen taksi şoförleri. *Km.saati ile oynama yapmadan 2.el araç satan galericiler. *Asıl görevlerinin büyük şirketlere eğitim vermek değil de, üniversite öğrencisi yetiştirmek olduğunu düşünen ve uygulayan hocalar. *5 dakika korna çalmadan ilerleyebilen minibüs şoförleri. *Simidini paylaşan amca. *Sırtınızı sıvazlayan dost. *İstemeden zam veren patron. *Dizini dövmeyen babalar. *Küfretmeyen taraftar. *Taraf tutmayan hakem. *Rüşvet almayan gümrük memurları. *Yerlere çöp ve sigara izmariti atmayan düşünceli insanlar. __________________ _________________ Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |