![]() |
Tabu Oyunundan Dialoglar Kelime: KADINBUDU - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Citir Kelime: TERLIK - neyle yurursun - ayak! - heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak - koyun !! - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! - kuzu !!! - Allah belani versin pas! Kelime: ZEBANI - Allahin meleklerinden biri. - Cebrail . - ilk uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor. - zebrail ? - seni zebrail carpsin insallah! kelime : TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degilbeyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii .. teletabi ..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! nene denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be... kelime : TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha - ?!???!!(yuhhh) son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye kelime : LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san, soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: has.. kelime : van gogh (kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bulent ersoy !!! kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan : yok yok sarisin mavi gozlu anlayan : ataturk? e kip1: gulmekten iptal! kelime : KRAMP anlatan : hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a : abi onu demiyorum neye duskundu? b : kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime : misir kiz:keops nerde ?? cocuk:etiler !! kiz:allah cezani versin emre .... kelime : okul -biz nereye gideriz hergun -bara ... diskoya .. sinemaya .. cafeye .. bowlinge.. alisverise...gezmeye ...ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa kelime:kopekbaligi -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 PM. |