![]() |
Komik msn nickleri... Komik msn nickleri... * mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim * paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır. * öküz gibi bakmakla tren durmaz ki! * edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz * sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu * beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? * yıllardır oturum açmayan adam * pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum. * öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı * beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın * hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim... * güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. * hayat ------ ama grafikleri güzel * sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken * a$k bir sabunsa köpürt beni pakize * 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. * halk kahramanı nuri alço. * klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun Gönderen Kaiser_Dealxa zaman: 08:36 1 yorum Etiketler: Komik Nickler Komik ben sporcunun izel çelik ercanını severim Msnevler wolverine yolverin iletisizseniz, ileti Sizsiniz. iletim yok yalıtım var . potansiyel ******* CM 2007 oynuyorum istersen rahatsız et !!!?ey çevrimiçi olan kişi geldiysen iki kere titret. bu alana reklam verebilirsiniz Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol,sonra ata kalırsın ********* kendine yapılmasını istemediğin bi şeyi başkasına yap çok zevkli oluo! kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz x şimdi oturup açtı Bu kullanıcıyla iletişime geçmek tehlikeli ve yasaktır bunu yazan ***okuyana başarılar diler. teflon tava gibiyim kimseye yanmam kimseye yapismam parayı veren düdüktür gülerken düşündürürüm, düşerken güldürürüm kim messenger? ben **** değilim insan ol öyle gel listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler MSN Messenger yan gelip yatma yeri değildir.! annemler daha iyisini yapana kadar en iyisi benim -enteresanlardayım. beklerim. -ders çalışmamak için her türlü meziyete sahibim. 10 parmağımda 10 mazeret. yiyorum yiyorum doymuyorum yoksa yemiyorum da yandan mı atıyorum. - çevrimiçiyim, alnım ak fazla kişisel yazamam buraya internettin hoca Bitene kadar bitmez! Biterse bi büyük daha alırız. 'sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun!!' |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 PM. |