![]() |
G.O.R.A Öncesi Replikleri Hatırlayalım G.O.R.A Öncesi Replikleri Hatırlayalım- Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne? - Mangal yakıyoz güzel kardeşim... Hapla olmaz ki bu beslenme işi... - Bilememişsiniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndürün... - Delikanlı adama bişey olmaz... - Houston bi problemimiz var? - O zaman hep beraber tekrar edin: "Eşhedü en laa ilahe.." - Turkship IA22BC23 motorları kapattınız bi sorun mu var? - Yok be Hostoncupum. Jüpiter çekiyo. Zaten boşa aldım, fazla yakmasın alet. - Alo Hustin benzin bitti napcam? - Naptın lan o kadar benzini, içtin mi? - Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yarıştım. Ama var yaa sana ne diyim, ne hızdı beee... - Deme! - Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!! - Ne var, ne oldu? - Haydar abiyi dönüyorlar, yetişin... - Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatıyo herifler... Canımız sıkıldı... Dönüyoruz biz yaa... - Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldığım VCD'nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemedim... - Nerden aklına geldi Şimdi? - Kazım abinin kafasına bişiy yapıştıda da çıkamıyoruz bi türlü. O sebeple... - Hasss.... - Houston ilkyardım hastanesi nerdeydi ya? - Yine ne b.k yediniz lan? - Ya gegenlerde Uçak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Bizi tanıdılar, Cemal abinin faunusunu kırdılar. - Houston.. - Efendim - Vali Bey'e söyleyin yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm... - Houston? - Noldu Apollo... Apollo noldu? - Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür bakanlığı sit alan} ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... - Alooo Houstin.. - Dinlemedeyiz, devam et... - Abi salak Ahmet, mekiğin anahtarını içerde unutup çıkmışız ay yürüşüne... - Eeee? - Kaldık abi burada. Camı kırdım ben, telsize uzanabilmek igin.. Yani artık, içeri girsek de değişmiyor olay. Sonradan aklıma geldi cam kırılınca... Şey ölüceee... (Houstin görevlisi ofisteki basın sözcüsüne) - "Geçen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yaşamlarını yitirmişlerdir" - Aynen bu metni yayınlıyorsun... Hadi gözüm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |