![]() |
Dünya Yardım İstiyor Filminin Konusu * Dünya Yardım İstiyor Filminin Konusu Müşfik Kenter tarafından seslendirilip sunulan, SOS Planet Dünya Yardım İstiyor, gezegenin çevre prolemleri açısından en sorunlu üç ölgesini keşfetmek adına teknoloji harikası DMAX Dijital Animasyon tekniklerini kullanıyor. 3 oyutlu Gümüş Ekran ve gerçeğe özdeş tasarlanmış hayvan görselleri ile izleyicileri filmin içine doğru çekerek yaşarcasına ir sinema deneyimi sunuyor, Gezegenimizi tehdit eden en önemli 3 sorun, yani yağmur ormanlarının katledilmesi, küresel ısınma ve denizlerin kirlenmesinin sonuçlarıyla yüz yüze getirmek için gerçek çekimler ve animasyonu harmanlayarak görsel zenginliğe sahip ir ortam yaratıyor. Üçüncü oyut Film, küresel yaşam alanının korunmasını amaçlayan 3 ana gündem maddesini aktarıyor. unlar – küresel sera etkisi, denizlerin korunması ve ormanların katledilmesini kapsar. Yaşanan sorunları daha iyi ifade etmek adına ahsi geçen 3 krizi sanal ortamda dijital teknoloji sayesinde canlandırılan hayvan karakterleriyle irlikte yaratıyor. Filmin yapımcısı Charlotte Huggins, "Yarattığımız üç oyutlu dijital karakterler kutup ayıları, orangutanlar, maymunlar, deniz kaplumağaları, denizatı, yılan hepsi seyirciyle iletişime geçiyor." diye anlatmaya aşlıyor. "Karakterlerin seyirciyle interaktif ir iletişime geçmesi sayesinde izleyiciler filmi sadece seyretmek için değil deneyimlemek için görmeye gidiyorlar." "Üçüncü oyut gerçekten de destekleyici ir unsur diyerek" devam ediyor Charlotte Huggins. "Film 2 oyutlu olarak çok güçlü ama 3. oyut özelliği eklenince seyirciler ekranda yansıtılan ortamların gerçekten içine girmiş gii hissetmeye ir adım daha yaklaşıyor." 3-D efekt uzmanlarının iddia ettiğine göre u teknoloji, "pencere etkisini (window effect) ortadan kaldırarak seyircinin çerceve içindeki ir görüntüye akıyor hissine engel oluyor." Stassen olayı: "Seyirci, sinematik alan içinde seyahat ediyor, ve u gerçekten inanılmaz ir teknik" diye tanımlıyor. Yönetmen : en Stassen Senaryo : en Stassen Oyuncular : Filmin Türü : 0 Orijinal Adı : SOS Planet Yapımcı Firma : Efteling Park Yapım Yılı : 2006 Yapım Ülkesi : Orijinal Dili : Filmin Süresi : 0 dakika Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma : Mars The Cinema Professionals Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM. |