Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Bak güzelim :))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=480267)

Bluesky24 09-04-2010 12:46 AM

Bak güzelim :)))

Bak güzelim [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))[/b]

Aramızda yılların espirisi olarak kullanılan bu Güzelim kelimesinin benim hayatımdaki anlamı geniş olmakla birlikte, başka arkadaşlarımın hikayelerinde de sıkça rastlamaya başladım.

Birçok erkek için Güzelim kelimesinin anlamı, kendini

koyduğu yerdir. Ve tabii karşısındaki veya hayatındaki kadınları da.

Birkaç yıl önce 20 yıl öncesinden eski nişanlımla karşılaştım. "Nasılsın? İyi misin?" sohbeti yaparken, cep telefonundan eşi aradı. Konuşmada geçen kelimeler aynen

şöyle;

"İyiyim güzelim

Sen nasılsın

Yok güzelim

Tabii güzelim

Yanımda kimse yok güzelim ..."

Buraya kadar normaldi. Sonraki dönemde onun hayatında Güzelim olma noktasına gelmemi istediğini anladığımda kaçtım. Ama

Güzelim hayatımızda kaldı.

Hatta sarhoş olduğu bir gün arkadaşıma telefon açıp, "Bak güzelim Lerzan hanım" diyince, cümle bu haliyle kazındı yaşamımıza.

Bu Güzelim bildiğimiz Güzelliği içermiyordu. Aslında kullanıldığı

yerlerde, kullanıldığı amaçlarda güzel bir yere koymuyordu insanı.

Bir süre önce, çocukluk arkadaşıma rastladım. Facebook'ta. Yıllarca aynı mahallede yanyana binalarda oturmuştuk.

Ablasını da kendisini de severdim. Yaşamlarını, nasıl

olduklarını merak ettim. Karşılıklı bir iki cümle yazıldı.

Geçen hafta ani Bodrum deliliğim tuttu ve hemen yola çıktım. Orada yaşadığı içinde bir mail gönderdim. Şu tarihte geliyorum ve şurada kalıyorum diye. Çok fazla vaktim yoktu ama

hayatının büyük bir bölümüne şahit olmuş biri olarak, onun ve ablasının yaşamının nereye uzandığını paylaşmak istedim.

Gelen mail birden gözlerimi kocaman açmama sebep olmuştu.

"Gelince ara Güzelim"

!!!!!!

Doğru! Artık ilişkiler bu bazda değilse, dostluk, paylaşım ve arkadaşlık içermesine gerek yok. Anladığım kadarıyla böyle bir ihtiyaç da yok. Tabii ki arama konusunda herhangi bir girişimim olamadı [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

Döndüğümde

sevgili Sıdıkamı açtım ve Facebook'a girdim. Evet, Facebook eski arkadaşlar için değil, çünkü onlar zaten eski fikri buraya uydu.(Ama benim için dünyalara bedel; çünkü kreşte büyüyen bütün çocuklarımı buldum. Dünyanın her yerinden ve

burdan.Onların geldikleri bu noktanın havasını içime çekmekten daha güzel birşey olamaz ) Sonrasında,çocukluk arkadaşımın profilinde yazan;

'Interrestet in: Women'bölümü ''Güzelim"in açıklamasını

getirdi.

Güzel olmakla ilgili bir iddiam hiç olmadı, artık 50 yaşı kutlayan bir kadın olarak zaten de güzellik için tepinmenin bir faydası da yok. Olsa da benim tercihim değil.Ve bence hiçbir kadın Güzelim mertebesinde olmak

istemez....

Rahmetli Duygu Asena'nın aksine bence her kadının bir adı var ve bu adla birlikte sevgi ve saygı kelimelerini hak ediyor.

Sevgiyle, ayla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 AM.