![]() |
Merva Ulusoy; Daima Planlı ve Hep Başarıya Endeksli - 2 Bu röportajın ilk bölümünMerva Ulusoy; Daima Planlı ve Hep Başarıya Endeksli - 1 başlığı altında okuyabilirsiniz. KadınVizyon : Kendinizi tanıtır mısınız kısaca? Merva Ulusoy : 19 Mayıs 1971 İstanbul doğumluyum. Şişli Terakki İlkokulunun ardından, Sankt Georg Avusturya Lisesi Ticaret Bölümünbitirdim. Ardından Viyanada American Webster Universityden Yöneticilik ve Pazarlama üniversite diploması, Londrada American Webster Universityden Uluslararası Ticaret master diploması, Cenevrede American Webster Universityden Finans M.B.A. diploması, Bostonda Harvard Universityden globalleşme üzerine bir senelik ihtisas diploması aldım.93te Pars/McCann Erickson reklam ajansında müşteri temsilcisi olarak başlayan iş hayatım, bir sene süren Boston United Parcel Servicete yöneticilik rotasyon programının ardından, 1996 İstanbul Milli Olimpiyat Komitesi danışmanı olarak çalıştığım Lowe Adam ajansında devam etti. Daha sonra aile şirketimiz olan Ulusoy Ticari Yatırımlar Holding A.Ş.de çalışmaya başladım. 2000de kızım Meyrayı doğurmak üzere New Yorka gitmek için işimden ayrıldım. Eylül 2003e kadar kızımı büyüttüm. Onu hiç yanımdan ayırmadım. Yuvaya başladığında işe geri dönmeye kendime söz vermiştim. Pazartesi kızım Pierre Loti yuvasına başladı, Salı ben de CNNTÜRKe. KadınVizyon : Üniversiteye girerken asıl hedefiniz neydi? Merva Ulusoy : Değişik ülkelerde tek başıma yaşayarak, tecrübe edinip, İşletme tahsili yapıp bir an evvel iş dünyasına atılarak babamla birlikte aile şirketimizde çalışmak. KadınVizyon :CNN Türk'teki İş'te Gündem programınız çok beğeniliyor. Bu düzeyi nasıl yakaladınız? Merva Ulusoy : Çok çalışarak. Müthiş bir ekip çalışması ürün"İşte Gündem". Kendimi çok şanslı sayıyorum, çünkçok iyi anlaştığım ve müthiş programlar ürettiğimiz, harika ekip arkadaşlarım var. Birbirimize karşı çok anlayışlıyız. Kendi aile bireylerimizden daha fazla birlikte vakit geçiriyoruz, paylaşıyoruz, yardımlaşıyoruz. Hepimiz detaylara çok eğiliyoruz, titiz çalışıyoruz ve her hafta daha iyi program yapmak için gerektiğinde fazla mesaiden çekinmiyoruz. Bu röportajın devamını Merva Ulusoy; Daima Planlı ve Hep Başarıya Endeksli - 3 başlığı altında okuyabilirsiniz. Kaynak:Kadınvizyon |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 PM. |