![]() |
Parlak Kadınlardan, Kadınlar Hakkında ÖzlSözler Parlak kadınların özlsözlerini derlemişler. Biz de size bunları sunuyoruz. Jan King "Mammogram" kelimesini ne zaman duysam "göğüslerimden birisini bir zarfa koyup, başkasına göndereceğim" gibi bir his duyuyorum. Rhonda Hansome[/b] Erkekler yapmak zorunda olduklarını yaparlar. Kadınlar ise, erkeklerin yapamadıklarını.Charlotte Whitton[/b] Kadınlar hayatta yapmaları gereken şeyleri, Kendilerinin yarısı kadar bile iyi olmayan bir erkeğin yaptığından 2 kat daha iyi yapmak zorundadır. Allahtan bunu yapmak çok da zor değil. Zsa Zsa Gabor Ben çok iyi bir ev sahibiyim Ayrıldığım her erkeğin evine de iyi baktım Marie Corelli[/b] Hiç evlenmedim çünkgerek yoktu Evimde bir kocanın yaptığı şeyleri yapan 3 evcil hayvanım vardı Sabahları homurdanan bir kopek, Öğleden sonraları küfür eden bir papağan Ve geceleri eve geç gelen bir kedi Maryon Pearson Başarılı her erkeğin arkasında Şaşırmış bir kadın vardır is a surprised woman. Erica Jong Etrafınızda aptal kadınlarla takılan pek çok akıllı erkek görebilirsiniz, Ama aptal bir erkekle takılan bir tek kadın bile asla.. Carrie Snow[/b] Bir erkek jineakolog, hayatı boyunca hiç arabası olmayan tamirciye benzer. Catherine Ard[/b] İyi bir örnek değilsen, Aslında ne olacağını gösteren bir ikazsındır.. Liz Winstead[/b] Düşünüyorum…. O halde bekarım.. Elayne Booster[/b] Kadınlar depresyona girdiklerinde, Ya yerler, ya alışverişe çıkarlar Erkekler depresyona girdiklerinde Başka bir ülkeyi işgal ederler Margaret Thatcher[/b] Politikada bir şeyin söylenmesini istiyorsanuz Bir erkeğe gidin Bir şeyin yapılmasını istiyorsanız O zaman, Bir kadına gidin Kaynak:Kadınvizyon |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 AM. |