Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Beyaz Meleke Film Festivallerinden Davet (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=479211)

Bluesky24 08-04-2010 10:26 PM

Beyaz Meleke Film Festivallerinden Davet
 




Nürnberg Film Festivalinde 3 Mart 08de gösterimi olan Beyaz Melek filminin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, festivale katılmak üzere Almanyaya uçuyor.



2007nin en çok izlenen filmi olan Beyaz Melek, dünyanın bir çok festivalinden davet alıyor. Beyaz Melekin yapımcıları Murat Tokat ve Levent Üngör ‘Beyaz Melek halktan en büyük ödülaldı. Türkiyede yapılan yarışmalarda Mahsun Kırmızıgüle olan ön yargıları anlamakta güçlük çekiyoruz. dediler. Sinema ve tiyatro dünyasının önemli insanlarının Beyaz Meleki yerlere göklere sığdıramadıklarının altını çizerek, SİYADin ve İstanbul Film Festivalinin filmi değerlendirmeye bile almamalarının kendilerinde büyük bir şok etkisi yarattığını belirttiler. Bu haksızlığı kınadıklarını vurgulayan Tokat ve Üngör ‘ Maalesef dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok. İnsanlar sadece yapılan işe bakmaları gerekirken ön yargılarından kurtulamıyor. Bu filmin afişinde yönetmen, senarist, oyuncu ve müzisyen olarak başka bir isim yazıyor olsaydı, hem SİYAD ham de İstanbul Film Festivali bizi tüm dallarda aday gösterirdi dediler.



Ödüle doymuyor[/b]



Diğer taraftan 2 milyon 300 bin kişinin izlediği Beyaz Meleke üniversite öğrencilerinden tam destek. Marmara Üniversitesinde yapılan ve 20 bin kişinin katıldığı oylamada % 95 ile açık ara birinci seçilen Beyaz Melek, 2007 yılının en beğenilen filmi olarak 5 Mart 08de ödülünalacak. Ayrıca 3 Mart 08de Holiday Inn / İkitellide yapılacak olan 2007 GÜSİAD Başarı ve Vefa Ödüllerinde de Mahsun Kırmızıgül ‘Yılın Sanatçı Ödülüne layık görüldü.







Kaynak:Kadınvizyon


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.