![]() |
Fahir Atakoğlu ve Sertab Erener, TEDin 80.Yılında Sahne Alacak Daha önce yurt içinde ve yurtdışında pek çok kez birlikte sahne alan Fahir Atakoğlu ve Sertab Erener bu kez de eğitime gönül verenler için sahne alacak. Her ikisi de kendi alanlarında üstün yetenekler olarak bilinen dünyaca ünlsanatçılarımız Türk Eğitim Derneğinin 80. yılı etkinlikleri çerçevesinde verecekleri konserde eski ve yeni albümlerinden eserlere yer verecekler.Türkiyenin en köklsivil insiyatifi olan Türk Eğitim Derneği, 80. yıl kutlamalarını, "ulusal bir eğitim programı çerçevesinde 21. yüzyıl insanının yetiştirilmesi" vizyonu doğrultusunda planlıyor. Kutlamanın başlangıcı Türkiyenin aydınlık yüzleri, dünyaca tanınmamızın gönüllelçileri Fahir Atakoğlu ve Sertab Erener verecekleri konser ile başlayacak. Dernek, 80. yıl kutlamaları kapsamında, sosyal sorumluluk bilinciyle değişim ve dönüşüme öncülük eden, insan ve sonuç odaklı bir sivil toplum örgütkimliğiyle, çağdaş eğitim kavramını öne çıkaran bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Türk Eğitim Derneği, eğitim dostu olan herkesi Cumhuriyet değerlerini güçlendirmek ve 80. Yıl Cumhuriyet meşalelerini yakmak için Sertab Erener ve Fahir Atakoğlu konserine davet ediyor. Kaynak:Kadınvizyon |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 PM. |