![]() |
Zeynep Casalini ile Yeniden Zeynep Casalininin yeni şarkısı "Dokunma Bana", önümüzdeki hafta müzik marketlerde yerini alacak olan 64 isimli compilationda. "Dokunma Bana"nın sözleri ve düzenlemesi Sinan Akçıla, müziği ise Muhammed Rifaiye ait. "Dokunma Bana"nın Dijital Sanatlar / Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekilen video klibi ise çok yakında ekranlarda olacak. "64" isimli compilationda Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Tarkan, Hande Yener, Yalın, MFÖ, Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Teoman, Gökhan Özen, Funda Arar, Burcu Güneş, Ferhat Göçer, Göksel ve daha birçok isim yer alıyor. Albüm ayrıca Türkiye de ilk defa bu kadar özel ismi bir araya getiren ve çok eserin yer aldığı bir compilation olma özelliğini taşıyor. Albümde yer alan tüm şarkılar son 1 – 1,5 senenin dillerden düşmeyen şarkıları. Böyle bir albümde, sadece Zeynep Casalini daha önce hiç duymadığınız yepyeni şarkısıyla yer alıyor. Tam 64 şarkının yer aldığı ve 4 cd den oluşan bu compilation albüme, 12 plak firması katkıda bulundu. Kaynak:Kadınvizyon |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM. |