![]() |
Avrupa standartlarında bir okul Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Özel Sembol İlköğretim Okulu, eğitim seminerleriyle de öğrencilerini bilgilendirmeye yönelik etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Daha önce "Etkili iletişim", "Hijyen ve beslenme kültürü" gibi konularda seminer veren okulun bu ayki etkinliğinin sloganı "Dersimiz: Sağlık, Sevgi, Sanat" oldu. Başarılı Fransızca öğretimiyle Anadolu Liselerine başarılı adaylar yetiştiren Sembol İlköğretim Okulu'nda 7 Mart Perşembe günü Prof. Dr. Mansur Beyazyürek bir konferans verdi. Saat 13.30'da başlayan konferansta Balıklı Rum Hastanesi Anatolia Klinikleri Şefi Prof. Dr. Beyazyürek "Kötü alışkanlıklar" konusunda aydınlatıcı bilgiler verdi "Dersimiz: Sağlık, Sevgi, Sanat" sloganı çerçevesindeki ikinci etkinlik ise "Sevgi şiirleri akşamı". 9 Mart Cumartesi saat 17.00'deki şiir dinletisinde Fransızca ve Türkçe şiirler müzik eşliğinde sunulacak... 13 Mart Çarşamba günü ise Sembol İlköğretim Okulu bir büyük sanatçıyı konuk edecek. Ünlü tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz saat 13.30'da öğrenciler ve velilerle tiyatro üzerine sohbet edecek... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM. |