![]() |
A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri * A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri << önceki sayfa S 2 3 3 resul şimşek 17.12.2008 23:33:00 u film güzeldi ama harika diğildi çünkü cem yılmaz komikliğini kelimenin tam anlamıyla filme yansıtamamış gora daha hoştu daha komikti u filimde fazla gülemedik hatta ilet paramı geri isterim 8 ulker kaan kayım 17.12.2008 22:09:00 u filme gülmeyim eğleneyim itsin gii gidiliecek film değil filme kötü demiyorum ama macera tadında ir film olmıuş. 8 EMİNE AĞARTAN 17.12.2008 14:22:00 G.O.R.A gii eklentiyle gidenler ence üzülecekler. O kadar reklama ve konuşulmaya değer ir film olup olmadığı tartışılır, ilk gişe günü izlediğim salonda sadece 9 kişi vardı ve çok şaşırdım. Cem YILMAZ gerçekten usta ir komedyen filmi de zaten o idare ediyor.En komik sahnesi uz devri ölümüydü. ir de fimlden sonra sanırım ir afiş resimleri için Özge ÖZERK ve Nil KARAİRAHİMGİL arasında polemik olmuştu. Afişin asımı doğru çünkü Özge Özerk sadece filmin aşında ve sonunda var. Nil KARAİRAHİMGİLİ terik etmek istiyorum çünkü çok güzel oynamış. 9 duygu aslan 16.12.2008 21:35:00 fantastık olması fılmı daha da guzellestırıyo...super ı fılm gulmeye ıhtıyacı olan gıtsın... 7 ceydaözaladur 16.12.2008 21:11:00 fena değildi... ama cem yılmazdan daha iyi ir film eklerdim daha komik ,daha eğlenceli .ama yine de ir sürükleyiciliği vardı filmn... 6 erfin altınok 16.12.2008 20:36:00 çok güzel ir film fakat, çok açıklayıcı değildi ence 2 muharrem afşar 16.12.2008 19:57:00 sıkıldım... evet gülemedim evet evet ir 'cem yılmaz' filminde gülemedimmmm. acaa film gösterime girmeden önceki tanıtımdan dolayı eklentilerimi çokmu yüksek tutmuştum? evet filmi izlerken ir yandan da unları sorguluyordum. ancak u durumda olan sadece en değildim herhalde. enim izlediğim slonda kahkaha atan yoktu diyeilirim. aradair kıkırdamalar vardı ama onlarda sayılı (nerdeeee gora) neyse u olmamış ence, hayal kırıklığı kocamannnn Roz Da 16.12.2008 19:50:00 diyecek pek işi yok cmylmz yapmıs yine yapacağını [img]/images/smilies/smile.gif[/img] 8 mehmet ertan küçük 16.12.2008 19:02:00 sağdan soldan filmin kötü ve izlenmeye değer olmadığı yönde irçok duyum almama rağmen gittim ve izledim. Cem Yılmaz seven iri olarak ne derece ojektif olailirim ilemiyorum ama kesinlikle çok güzel ve keyifli ir film olduğunu düşünüyorum. << önceki sayfa S 2 3 Vizontele Komedi, Hokkaaz Komedi Seanslar Adana Adapazarı Afyon Alanya Amasya Ankara Antalya Aydın alıkesir andırma iga odrum olu urdur ursa Çanakkale Çorlu Çorum Denizli Diyarakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Eskişehir Fethiye Gaziantep Gemlik Giresun Hatay Isparta İnegöl İskenderun İstanul Anadolu İstanul Avrupa İzmir İzmit Kahramanmaraş Karaük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli KKTC Konya Kuşadası Kütahya Lüleurgaz Malatya Manisa Mersin Muğla Nevşehir Niğde Ordu Rize Samsun Sivas Şanlıurfa Tekirdağ Tokat Trazon Uşak Van Yalova Zonguldak Afa: A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 AM. |