Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=478125)

Bluesky24 08-04-2010 06:59 PM

A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* A.R.O.G: ir Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri

&lt&lt önceki sayfa

S

2

3

3

resul şimşek

17.12.2008 23:33:00

u film güzeldi ama harika diğildi çünkü cem yılmaz komikliğini kelimenin tam anlamıyla filme yansıtamamış gora daha hoştu daha komikti u filimde fazla gülemedik hatta ilet paramı geri isterim

8

ulker kaan kayım

17.12.2008 22:09:00

u filme gülmeyim eğleneyim itsin gii gidiliecek film değil filme kötü demiyorum ama macera tadında ir film olmıuş.

8

EMİNE AĞARTAN

17.12.2008 14:22:00

G.O.R.A gii eklentiyle gidenler ence üzülecekler. O kadar reklama ve konuşulmaya değer ir film olup olmadığı tartışılır, ilk gişe günü izlediğim salonda sadece 9 kişi vardı ve çok şaşırdım. Cem YILMAZ gerçekten usta ir komedyen filmi de zaten o idare ediyor.En komik sahnesi uz devri ölümüydü. ir de fimlden sonra sanırım ir afiş resimleri için Özge ÖZERK ve Nil KARAİRAHİMGİL arasında polemik olmuştu. Afişin asımı doğru çünkü Özge Özerk sadece filmin aşında ve sonunda var. Nil KARAİRAHİMGİLİ terik etmek istiyorum çünkü çok güzel oynamış.

9

duygu aslan

16.12.2008 21:35:00

fantastık olması fılmı daha da guzellestırıyo...super ı fılm gulmeye ıhtıyacı olan gıtsın...

7

ceydaözaladur

16.12.2008 21:11:00

fena değildi... ama cem yılmazdan daha iyi ir film eklerdim daha komik ,daha eğlenceli .ama yine de ir sürükleyiciliği vardı filmn...

6

erfin altınok

16.12.2008 20:36:00

çok güzel ir film fakat, çok açıklayıcı değildi ence

2

muharrem afşar

16.12.2008 19:57:00

sıkıldım... evet gülemedim evet evet ir 'cem yılmaz' filminde gülemedimmmm. acaa film gösterime girmeden önceki tanıtımdan dolayı eklentilerimi çokmu yüksek tutmuştum? evet filmi izlerken ir yandan da unları sorguluyordum. ancak u durumda olan sadece en değildim herhalde. enim izlediğim slonda kahkaha atan yoktu diyeilirim. aradair kıkırdamalar vardı ama onlarda sayılı (nerdeeee gora) neyse u olmamış ence, hayal kırıklığı kocamannnn

Roz Da

16.12.2008 19:50:00

diyecek pek işi yok cmylmz yapmıs yine yapacağını [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

8

mehmet ertan küçük

16.12.2008 19:02:00

sağdan soldan filmin kötü ve izlenmeye değer olmadığı yönde irçok duyum almama rağmen gittim ve izledim. Cem Yılmaz seven iri olarak ne derece ojektif olailirim ilemiyorum ama kesinlikle çok güzel ve keyifli ir film olduğunu düşünüyorum.

&lt&lt önceki sayfa

S

2

3

Vizontele

Komedi,

Hokkaaz

Komedi

Seanslar

Adana

Adapazarı

Afyon