![]() |
Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri * Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri << önceki sayfa S 2 3 9 levent edir masir 04.11.2008 03:01:00 arkadaşlar filme 1 puan veren sinemadan anlamayan insanlara lafım yok en testere filminin gelmesine yakın günlerinde uykuları kaçan i testere hastasıyım film de serinin eski filmlerinin gereken aydınlatılması yapılmıştır sadece şunu diyeilirim testerenin ilk 4 filmini tekrar tekrar izlemeyen iri u filme gitmesin hiçişey anlamaz i serisini ile izlemediysen ağlantı yapamazsın en çok merak ediyordum kim yardım ediyor herşey nasıl öyle yolundan gidiyor diye hepsinin cevaını u filmde uldum 4 seriyi tamamen pekiştiren ir film eğer seriyi seviyorsanız kesinlikle gidilmesi gereken ir film... 6 selcan tuna 03.11.2008 11:08:00 Kuranlara oynanan oyunlar etkileyciydi yanlız testere serisi tairi caizse tavşanın suyunun suyu oldu. yani u iş uzadıkça iyice tatzsız tutsuz olacak. Seriyi ayakta tutan kuranların vahşice ölümü olmamalı. E e azıcıkta konu olmalı. 1 MURAT IŞIK 02.11.2008 11:29:00 filmin ilk sahnesi tamam doğru filme geldik dedirtecek cinsten ama sonrası hayal kırıklığı resmen testere 3 4 utanmasalar 1 2 hepsnin özetini vereceklerdi önceki cinyatelerin nasıl işlenmdiği kimlerin yardım ettiği sorulara cevapler verilmeye çalışılmış ence testere serisinin en erar ve en kötü filmi SAKIN GİTMEYİN... 1 elifenelif 01.11.2008 23:16:00 hani derler ya kendi gider namı kalır diye. testere gitti namı kaldı. iyice suyu çıktı... yasar dolugan 29.10.2008 17:00:00 mükemmel ir film altyazılı olmasına karşın soluk soluğa izlenecek ir film diğer filmlerle çok ağlantılı!!!!!1 Gencer Tırpan 26.10.2008 00:23:00 süper ötesi i film...ütün filmlerle u kadar ağlantı kurulailir...u kadar güzel oyunlar hazırlanır kuranlara...muhteşemdi!!! 7 ismail yılmaz 25.10.2008 12:15:00 en testere serilerinin hastasıyım desem yeridir.lakin u ölüm sır ve macera konularında iraz eksik kan gövdeyi götürmede iraz fazla olmuş,ama yinede izlenecek ir film,tai kan görmeye dayanailenler için << önceki sayfa S 2 3 John Ramo Drama, Gerilim Seanslar İstanul Avrupa Afa: Testere V Filmi Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 AM. |