![]() |
Haftanın Filmleri Haftanın Filmleri Bu hafta sinemalara iki farklı film geliyor. Biri Aşkın Yaşı Yok isimli romantik komedi, diğeri ise Ben X isimli dram türü ilginç bir hikaye. İyi Seyirler... Aşkın Yaşı Yok (Smart People) Dönüm noktasına gelen bir ailenin öyküsünü konu alan filmde, Profesör Lawrence, işinde başarılı olsa da özel hayatı ve ailesiyle ilgili problemlerin çözümünde çaresiz kalan biridir. Ancak üvey kardeşinin aniden çıkıp gelişiyle, eski öğrencisi Janet ile yıllar sonra tesadüfen yeniden karşılaşması aynı günlere denk gelince Wetherhold ailesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oyuncular: Dennis Quaid, Sarah Jessica parker, Thomas Jessica Parker, Ellen Page, Ashton Holmes Yönetmen: Noam Murro Senaryo: Mark Poirrier Tür: Komedi, dram, romantik İnternet adresi: www.smartpeople-themovie.com Ben X Ben'in 'ArchLord' adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır. Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar. Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir. Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar. Oyuncular: Greg Timmermans, Laura Verlinden, Marijke Pinoy, Pol Goossen, Titus De Voogdt Yönetmen: Nic Balthazar Senaryo: Nic Balthazar Tür: Dram İnternet adresi: www.benx.be Kaynak: Joy Dergisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |