![]() |
Mantar Çorbası Tarifi MALZEMELER: -1 su bardağı küçük küçük doğranmış mantar(kültür mantarı) -6 su bardağı et suyu -1 adet soğan -2 çorba kaşığı sıvı yağ -2 çorba kaşığı un -1 su bardağı süt HAZIRLANIŞI: 1- Küçük doğranmış soğan yağda hafifçe sarartılır. unu koyulur, biraz karıştırılır. 2- Yıkanıp küçük doğranmış mantar ve et suyu ilavesiyle pişirilir. 3- Sofraya alınmadan süt ilave edilir. Not: Mantar, faydalı bir besindir. Ancak tabiatta bulunan mantarların zehirsiz olanını ayırdetmek çok zordur. Bu bakımdan mutlaka KÜLTÜR MANTARI kullanmalıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.