Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Koltuklarınız yenilensin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=475529)

Bluesky24 08-04-2010 02:17 PM

Koltuklarınız yenilensin
 


Evinin dekorasyonundan sıkılanlar için koltuk örtüleri ve yastıkları değiştirmek en hesaplı seçenek.





Her zevke uygun rengârenk örtü ve yastıklarla evinizi farklı bir havaya sokabilirsiniz.







Koltuklarınızın renginden sıkıldınız mı? Ya da onların daha şık görünmesini mi istiyorsunuz? Bunun için koltuklarınızı yenilemeniz gerekmiyor.







Sadece onları şal, yastık, minder ya da kırlentlerle süslemeniz yeterli. Bu şekilde hem gözünüze daha şık görünecekler hem de kumaşları daha uzun ömürlü olacak.







Üzerine örteceğiniz örtü ve şallar sayesinde hem kirlenmelerini önleyebilir hem de yeni koltuk almadan onları yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu sıralar çok moda olan koltuk şalları artık ev tekstili ürünleri arasında en çok aranılan ürünlerden biri oldu. Ayrıca her zevke göre yastık ve kırlent seçenekleri de var.







Kaynak: zennube


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.