Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Daha Fazla Zevk İçin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=474995)

Bluesky24 08-04-2010 11:55 AM

Daha Fazla Zevk İçin
 
Daha Fazla Zevk İçin

Yatakta eğlenceyi iki katına çıkarmaya ne dersiniz?







Erkeklere iyi bir seksten ne anladıklarını sorduğunuzda farklı yanıtlar alırsınız. Biri sarışın bir fıstığın hayalini kurarken, bir diğeri uzun bir partinin ardından o gece tanıştığı kadınla ayaküstü sevişmesini anlatır. Biri uzun süredir aşık olduğu sevgilisiyle beraberliğini söyler; hayatının kadınını bulmuştur ve onunla yaşadığı anlardan daha iyisi olamaz. Herkesin zevk anlayışı değişir, ama genel olan bir sonuç var: İyi bir seks için orgazm olmak şart! Peki ama nasıl?



Duygusal

Kendi kendinize dokunurken kolayca gerçekleşen şey, nedense sevgilinizle sevişirken bu kadar kolay olmaz. Bedenimiz bir makine değil elbette, düğmeye basın ve iş bitsin gibi bir durum söz konusu olamaz.



- Partnerinizi sevmeniz, onun tarafından sevildiğinizi, beğenildiğinizi bilmek mükemmel bir duygudur. Böylece ona daha çok güvenir, karşısında özgürce, kısıtlanmadan istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz.



- Duyularınız sizi doruğa ulaştıracaktır: sevgilinizi görmeniz, koklamanız, hissetmeniz, duymanız ve tadına varmanız gerekir. Onun şefkatini tüm duyularınızla hissedin.



- Ruh halinize uygun olan bir ortamda sevişmek harika olacaktır. Sakin, romantik ya da daha ateşli bir atmosfer ikinize de yansıyacaktır.



Sözcüklerin büyüsü

- Sevgilinize onu ne kadar arzuladığınızı söyleyin! Yavaşça ve sevgi dolu bir şekilde kulağına onu ne kadar istediğinizi fısıldayın.



- İlişki esnasında sevgilinizin ritmine sözcüklerle müdahale edebilirsiniz: "Acele etme! Zamanın tadını çıkaralım... Tenini hissetmek çok heyecan verici..."



Zamanlama

-Birkaç ay boyunca "şehvet günlüğü" tutun. Bu günlüğün içine cinsel açıdan daha arzulu, daha hassas ve duygusal olduğunuz günleri not edin. Bir sonraki ay hislerinizi bir önceki ayla karşılaştırın.



-Saate bakın! Sabah saatlerinde daha aktif oluyoruz, her açıdan! Sabah saat sekiz itibariyle hormonlarımız hızla harekete geçiyor ve seks konusunda daha istekli oluyoruz. Akşam sekiz itibariyleyse sinirlerimiz daha çok hassaslaşıyor, bedenimiz de dokunuşlara daha fazla ihtiyaç duyuyor.



Kaynak: Joy Dergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.